Spring til indhold

”Fat det Dani Brown” af Talia Hibbert 

Danika Brown har altid haft et tydeligt mål: en glorværdig akademisk karriere.

Efter at være blevet brændt én gang for meget, har hun lagt kærlighed på hylden til fordel for et tilfredsstillende onenightstand i ny og næ.

Zafir Ansari arbejder i samme bygning som Dani og har gået med et håbløst crush på hende i årevis. Håbløst, fordi han udmærket ved, at hun ikke er til faste forhold. Men da skæbnen vil, at Zafir har brug for en til at spille sin kæreste, ser de begge muligheden for en fordelagtig aftale …

Danis plan er enkel: Spil Zafs kæreste offentligt, og forfør ham, når de er alene. Problemet er bare, at Zaf i virkeligheden er håbløst romantisk under det bryske ydre og opsat på at pille muren om Danis hjerte ned, en sten ad gangen.


Anmeldelse

Så fik jeg endelig mulighed for at fortsætte i ”Brown Søstrenes” univers med den næste søster i rækken. Det var virkelig en moderne kærlighedshistorie, som man nærmest kun kan drømme om. 

Dani arbejder som lærer på et universitet i den samme bygning, som Zafir er sikkerhedsvagt i. Dani er en kvinde, som stræber efter en høj akademisk karriere og med hendes passion for hendes arbejde, kører hendes drøm på skinner. Danis karakter er meget interessant, da hun virkelig lever for sit arbejde og sine drømme. Selvom hun en gang imellem kan virke kold, vil hun alligevel gøre alt for dem, hun holder af; som fx hendes søstre. 

Zafir er nærmest den komplette modsætning til Dani. Han er en håbløs romantiker og ex-rugbyspiller, som elsker at hjælpe unge med deres problemer; blandt andet fordi han selv lider af angst. Efter et tragisk dødsfald i hans familie er han nødt til at lære, hvordan man lever livet igen efter en traumatisk oplevelse, hvilket blev vist på en meget fin måde i bogen. 

Meget af handlingen handler om, hvordan man har det med sig selv, sine følelser og hvordan man kommer videre fra ens egen frygt. Dette synes jeg var rigtig godt, og det gjorde virkelig, at følelserne kom frem hos bogens karakterer. Dog vil jeg sige, at jeg en gang imellem sad med følelsen af, at plottet gentog sig selv lidt en lille smule. Alt i alt 4/6 stjerner. 


Fakta

Forfatter: Talia Hibbert

Antal sider: 420

Udgivelsesdato: 08/09/2023

Forlag: Flamingo

Antal stjerner: 4/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *