Spring til indhold

Vores anmeldere

Ida Marie Mortensen

Mit navn er Ida, jeg er i starten af tyverne og læser pt. en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet i København. Jeg har skrevet for De Unges Ord siden jeg var 13 år, og nyder stadig at holde mine skrivefærdigheder ved lige, når jeg anmelder bøger. Udover at læse bøger, holder jeg meget af popkultur generelt, og går gerne i biografen en gang om ugen, samt dyrker grafiske noveller og andet trivia omkring tegneserier, film og litteratur.

Marie Bach Salmonsen

Jeg er 17 år gammel og bor i Nordjylland med min familie. Jeg går i gymnasiet, og i min fritid arbejder jeg i en boghandel. Jeg elsker at læse, og jeg ejer måske lidt flere bøger end min pengepung synes er en god ide. Når jeg ikke læser, elsker jeg at være sammen med mine venner.

Anne Mette Bach Jeppesen

Jeg er i starten af 30’erne, bor i Horsens med min kæreste og 2 dejlige bonusbørn på 4 og 6 år. Jeg startede med at anmelde i 2008, og i 2013 var jeg med til at stifte DeUngesOrd, som i dag hedder Voresbogreol. Til daglig arbejder jeg med marketing og bruger meget af min fritid på at læse, også for børnene, som får godnat læsning hver aften. Læsning har altid fyldt meget i mit liv og det hjælper mig med at slappe af og koble fra, men jeg nyder også at se en god TV-serie eller film.

Helena Goldstein Wendelboe

// Beskrivelse af Helena kommer snart!//

Clara Juul

Jeg er 21 år og arbejder som webudvikler i et webbureau. Min kærlighed til bøger er stor, og jeg kommer altid til at købe mindst én med hjem, hver gang jeg går ind i en boghandel. Når jeg ikke læser, bruger jeg min fritid på at tage til så mange koncerter, som min bankkonto kan holde til. Derudover holder jeg rigtig meget af at rejse og opleve forskellige kulturer.

Loading