Spring til indhold

“Vent med mig” af Amy Daws

Bestsellerforfatter Kate Smith aka Mercedes Lee Loveletter er desperat. En massiv skriveblokade har ramt hende, netop som hun er ved at lægge sidste hånd på femte bog i sin populære, erotiske serie. Og nu vil hun gøre stort set hvad som helst for at få romanen færdig … f.eks. at snige sig ind i venteværelset på det lokale dækcenter …

Mekanikeren Miles Hudson synes godt nok, at det er lidt mystisk, at den samme smukke kvinde bliver ved med at dukke op på hans arbejde hver dag. Men Miles er alt for fascineret af den ubudne gæst til at jage hende på porten, og inden længe har han fået et frækt tilbud, der er meget svært at afslå.


Anmeldelse

Det her var en bog, jeg ikke kunne lægge fra mig! Jeg var limet til den fra side 1, og jeg følte virkelig den talte til mig. Det skyldtes primært hovedpersonen Kate, som har kastet sig ud i at være fuldtidsforfatter, og jeg har selv altid drømt om at skrive en bog en dag, så det gjorde det ufatteligt nemt at identificere mig med hende.

Jeg synes, der var en god balance mellem det erotiske og kærligheden i ’Vent med mig’, og så elskede jeg den gode portion humor, der var til stede hele vejen gennem bogen. Kate er virkelig en spændende og interessant karakter, men på mange måder imponerede hun mig, selvom hun også foretager nogle valg, som jeg ikke selv ville have gjort.

Miles er også en rigtig lækker og sexet karakter, og det tog ikke lang tid, før jeg faldt ligeså hårdt for ham, som Kate gjorde. Kate har ellers en smule drama i sit liv, men hvis hun skal vinde Miles, er hun nødt til at gemme dramaet væk, da han flygter fra drama efter den fortid, han har.

Jeg nød hver en side i ’Vent med mig’, og det tog mig ingen tid at læse bogen, som bare talte til mig. Derfor glædede jeg mig også til at læse videre i serien og lære nogle af de andre karakterer endnu bedre at kende. Trænger du til en let, hyggelig, erotisk og kærlighedsfuld historie, skal du endelig ikke snyde dig selv for den her bog.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Amy Daws

Antal sider: 325

Udgivelsesdato: 13/12/2022

Forlag: Flamingo

Stjerner: 6/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *