Spring til indhold

“Vent et øjeblik” af Amy Daws

Lynsey Jones ved tre ting om den lækre læge, hun bliver ved med at støde på i hospitalets cafeteria: Han er gnaven, arrogant og single. Og så er han i øvrigt underligt besat af den samme tærte, som Lynsey nyder i rigelige mængder.

Dr. Josh Richardson ved også tre ting med sikkerhed: Han taler under ingen omstændigheder om sin fortid, han skal aldrig have en kæreste, og så er den skøre, tærtespisende kvinde fra cafeteriet irriterende uimodståelig.

Efter et tilfældigt møde på en bar og en hed taxatur, der tager en forførende drejning, ender Lynsey og Josh i samme seng. Tre måneder senere dukker Lynsey op som patient på skadestuen. Josh er fast besluttet på at opføre sig professionelt – lige indtil en blodprøve viser noget, ingen af dem havde regnet med …


Anmeldelse

Jeg elskede ’Vent et øjeblik’, som jeg også slugte ligeså hurtigt, som de to foregående bøger. Jeg kendte i forvejen lidt til Lynsey fra ’Vent med mig’, men hold nu op, hvor blev jeg overrasket over, hvor meget den ramte mig og hvor dyb den var. Den var virkelig brutal og barsk, og selvom jeg havde fået et andet indtryk af lægen Josh, så faldt jeg godt nok for ham med begge ben. 

Lynsey har haft en streng katolsk opvækst som barn, men efter hun er flyttet hjemmefra og er blevet påvirket lidt af sin omgangskreds, specielt Kate, er hun begyndt at forme sit eget liv med de ønsker, hun har for livet. Selvom hun har det mærkeligt med at sidde i cafeteriet hver dag og skrive sin afsluttende opgave, så er det kun her, hun kan få ordene til flyde. 

Det er også her, hun møder den vrede læge Josh, som kun virker til at blive mere og mere vred, hver gang han ser, at hun er der igen. Handlingen starter den dag, hun skriver opgaven færdig og der går ikke længe, før stilen er lagt for resten af bogen, da gnisterne mellem Josh og Lynsey nærmest flyver ud af bogen. Der opstår virkelig mange humoristiske situationer, som fik lattermusklerne i gang.

Jeg tror ikke, jeg havde forventet den dybde, der er til stede i den her historie, og mit hjerte blødte virkelig for Josh og det, han har oplevet. Det bliver spændende at læse næste bog i serien, og mine forventninger er næsten tårnhøje ovenpå mødet med de første tre bøger i serien. Amy Daws formår virkelig at låse mig fast i bøgernes univers.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Amy Daws

Antal sider: 407

Udgivelsesdato: 21/03/2023

Forlag: Flamingo

Stjerner: 6/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *