Spring til indhold

“Trofast” af Sarina Bowen

Judes liv styrtede i grus den forårsdag for tre år siden, da han høj på narko mistede herredømmet over sin bil og slog sin kærestes bror ihjel. Nu har han afsonet sin dom, stofferne er lagt på hylden, og Jude vender hjem til Colebury for at konfrontere fortidens synder.

For ex-kæresten Sophie ripper det op i et gammelt sår at stå ansigt til ansigt med den mand, der knuste hendes hjerte og sendte alle hendes breve uåbnede tilbage fra fængslet. Jude er forandret, og selvom Sophie er såret, vækker han stadig de samme gamle følelser. Ingen i Colebury ønsker at se Sophie og Jude sammen igen – og slet ikke Sophies far, politichefen…


Anmeldelse

’Trofast’ havde et helt andet tempo end ’Bittersød’, og jeg følte hele tiden at spændingen var lige rundt om hjørnet, fordi man aldrig helt viste, hvad Jude ville blive udsat for, da han vender hjem til sin hjemby efter at have været væk i 3,5 år. Vi møder allerede Jude i ’Bittersød’, og kender derfor en smule til hans baggrund, og hvad der er sket tidligere, men i den her bog bliver det hele afsløret, lidt efter lidt.

Sophie har valgt at blive hængende i sin hjemby, på trods af sine store drømme for at tage til New York og studere på Juilliard. Efter hun har mistet sin bror på brutal vis og også sin kæreste, der er kommet i fængsel for at uagtsomt manddrab ved en bilulykke, står hun nu tilbage med resterne af sin familie, hvor moren ikke er til stede psykisk og hendes far er byens politichef.

Det kom meget bag på mig, hvor meget jeg holdt af Jude helt fra starten, på trods af at han har været i fængsel og er tidligere narkoman. Det skyldes helt sikkert, den måde forfatteren, Sarina Bowen, har præsenteret ham på, hvor man ved, at der er mere til historien, end det man lige kan spotte. Der gik i hvert fald ikke længe, før jeg sad og heppede på ham, at han nok skulle ende med at få et godt liv, til trods for al den modgang, han var blevet mødt med.

Jeg ved, at næste bog handler om Zach, som vi også allerede ved lidt om, og det er endnu en historie, som jeg glæder mig meget til at læse. De her historier, hvor der er sket noget voldsomt, rammer mig bare på en helt anden måde, og jeg læser dem meget hurtigere, fordi jeg sådan håber, at de snart skal få noget godt i deres liv, så jeg glæder mig til at vide, hvad der sker med Zach.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Sarina Bowen

Antal sider: 335

Udgivelsesdato: 16/03/2023

Forlag: Flamingo

Stjerner: 6/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *