Spring til indhold

“Som stjernerne står” af Cora Carmack

Bliss Edwards er 22 år og kontrolfreak. Hun har et godt liv og gode venner, især når hun tænker på, at hun snart er færdig med universitet. Der er dog bare lige en ting hun ikke har fået gjort endnu – hun er stadig jomfru. Men dette har hun tænkt sig at lave om på efter en aften i byen med et onenightstand. Det lykkes hende også at få en fyr med hjem, men ender med at få kolde fødder lige før selve akten og ygter ud af døren og efterlader fyren i sin seng. Det er dog ikke det værste ved det hele, fordi dagen efter genkender hun fyren fra natten før – det er nemlig hendes nye dramalærer. 


Anmeldelse

Jeg var fanget fra første side. Jeg har længe kigget på forfatteren, Cora Carmacks, bøger på engelsk ,og virkelig overvejet at læse denne bog ere gange. Jeg var derfor utrolig glad, da jeg så at den blev oversat til dansk, da jeg derfor bare måtte læse den! Den levede helt sikkert op til mine forventninger, og var utrolig sød, gennemført, hed og sjov på samme tid, så den slog bare benene væk under mig. Jeg var helt ked af det, da bogen var slut, fordi jeg bare gerne ville have mere. 

Jeg kunne virkelig godt lide Bliss. Hendes indre monologer og alt det vrøvl hun nogle gange k sagt, var utrolig morsomt, så sad på sofaen og var ad af grin. Jeg elsker virkelig når en bog kan skabe en hyggelig og sjov atomsfære, og dette kunne ’Som stjernerne står’ helt sikkert. Derudover kunne jeg også godt lide den måde teatret og skuespilleriet kom ind i bogen på, da det ikke fyldte for meget eller for lidt. Jeg havde dog ikke set Bliss som skuespiller, første gang man møder hende, men hun overraskede mig faktisk meget. Bliss og Garrick har en utrolig hed og intens kemi mellem sig, som jeg virkelig kunne mærke i bogen og dette var virkelig godt, fordi jeg følte, at jeg sad på sidelinjen med dem hele vejen igennem. 

Budskabet i bogen synes jeg var rigtig godt, og for mig var det rigtig tydeligt. Foruden en stormhed forelskelse og kærlighed, handler bogen også rigtig meget om at give slip og give sig selv lov til at miste kontrollen en gang i mellem – måske endda gøre noget, som man ellers ikke havde tænkt sig at gøre. Her følger man Bliss’ udvikling på tæt hold og på den måde følte jeg mig sammenbundet med hende. Jeg kan helt sikkert kun anbefale ’Som stjernerne står’, hvis man som mig kan lide en sjov, hyggelig, intens og hed kærlighedshistorie, som rummer meget mere end bare det. Jeg kan slet ikke vente til at læse den næste i serien, som hedder ’Som sendt fra himlen’.   


Fakta

Forfatter: Cora Carmack
Antal siger: 280
Udgivelsesdato: 1/04/2016
Forlag: Lovebooks
Antal stjerner: 5/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *