Spring til indhold

“Som du ser mig” af Cora Carmack

Kelsey Summers nyder livet med at rejse rundt i Europa med et bundløst kreditkort på lommen. Hun nyder alle de vilde byture og oplevelser, som Europa giver hende. Men en dag møder hun Jackson Hunt, som får hende overtalt til et eventyr. For hver dag der går, går det op for Kelsey, at hun mangler noget og hendes hjerte og tanker kører rundt. For hver dag hvor hun nder hun sig selv lidt mere, bliver hun mere og mere klar over, at hun slet ikke kender den mand, som hun tilbringer hvert minut med.    


Anmeldelse

Jeg havde selvfølgelig store forventninger til bogen, efter at have læst de andre i trilogien. Jeg troede ikke at den sidste i serien kunne blive bedre end de andre, men det må jeg nok tilstå at den er. Jeg tror faktisk, at jeg synes at den var den allerbedste. Så jeg blev utrolig glædeligt overrasket. Af samme grund er det også virkelig sørgeligt, at serien nu er slut. Jeg ville virkelig ønske at der kom mange ere endnu. ’Som du ser mig’ havde alt det gode i sig, som gjorde at jeg blev fanget med det samme og kunne slet ikke lægge bogen fra mig. Dette betød også at jeg tog bogen frem ved hver chance jeg havde, så selvom at jeg var virkelig træt, blev jeg nødt til at læse slutningen. 

Jeg var egentlig lidt skeptisk overfor Kelsey, da man kendte hende lidt fra den første bog ’Som stjernerne står’. Her virkede hun meget overadisk, så jeg var egentlig spændt på, om man k lov til at se mere af hende denne gang. Jeg blev på ingen måde skuffet, fordi jeg følte virkelig, at jeg k lov til at møde den rigtige Kelsey. Da jeg først var kommet ind bag ved den facade, hun har bygget op, blev jeg virkelig overrasket, fordi hun fremstår så overadisk og fjern overfor dem hun møder. Jeg var vild med den udvikling, som hun gennemgår ved at nde sig selv. Der var tider i bogen, hvor jeg var bange for, at hun skulle reagere helt forkert på tingene, som hun lærer om sig selv, men alligevel viser hun meget modenhed. 

Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte angående Jackson Hunt. Jeg tror, at jeg har fundet mig min nye book-boyfriend, fordi hold nu op, hvor blev jeg bare forelsket i ham. Hvis jeg måtte, kunne jeg blive ved med at læse om Kelsey og Jackson. ’Som du ser mig’ tager et rigtig interessant emne op og brugte nogle gode omgivelser til det. Jeg elsker virkelig at læse bøger, hvor begivenhederne foregår rundt omkring i landet, hvor man er på oplevelsesrejse. Jeg får selv lyst til at tage ud og rejse og besøge disse steder engang. Derfor passer bogens budskab om at nde sig selv og nde sit hjem, rigtig godt med omgivelserne. Fordi et hjem ikke nødvendigvis behøver at være et sted, men man kan ikke blive ved med at ygte fra det. Jeg følte virkelig at ’Som du ser mig’ rummede en masse smukke budskaber, som fangede mig og holdt mig fanget med sine omgivelser og dejlige hovedpersoner. 

For mig har ’Losing it’ trilogien været nogle vidunderlige bøger, som jeg har set frem til at læse, hver gang de blev udgivet. ’Som du ser mig’ var så prikken over i’et af denne fantastiske serie, som jeg ved, at jeg kommer til at læse igen.


Fakta

Forfatter: Cora Carmack

Antal sider: 324

Udgivelsesdato: 07/10/2016

Forlag: Lovebooks

Antal stjerner: 6/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *