Spring til indhold

“Søde fristelser” af Kristen Callihan

Emmas liv har været sjovere. Hun er kendt som prinsesse Anya fra den populære serie Dark Castle, indtil hendes karakter uventet – og helt bogstaveligt – mister hovedet. Imens finder virkelige Emma sin virkelige kæreste i seng med en anden virkelig kvinde.

Emma har i den grad brug for at komme væk, og refugiet Rosemont i de solrige sydcaliforniske bjerge virker som det helt rette sted.

Lucien Osmond har også søgt tilflugt på Rosemont. Efter at hans karriere som professionel ishockeyspiller er gået i vasken, ved han ikke, hvad han skal med sit liv. Og imens han forsøger at finde svar, bager han stakkevis af kager. At finde svaret på livets store spørgsmål bliver ikke ligefrem nemmere, da en sød filmstjerne dukker op på Rosemont. Og flirter hun ligefrem med ham?

Selvom Lucian er spændende, er Emmas liv kompliceret nok i forvejen. Men efter en spontan badetur i månens skær begynder hans søde, hjemmebagte lækkerier pludselig at dukke op på Emmas dørtrin, og hun er fristet … måske er hun faktisk klar til at smage på livet igen?


Anmeldelse

’Søde fristelse’ var både et gensyn med karaktererne fra ’Kære Nemesis’, og så med en helt ny vinkel fra nye karakterer. Ligesom ’Kære Nemesis’ er historien krydset med lidt celebrity, da Emma er skuespiller på den samme store hitserie, som Macon spiller med i. Personligt kan jeg godt lide, når der kommer lidt berømthed med i historien, da der kan være elementer fra den verden, som er fascinerende. 

Både Emma og Lucian har brændt sig tidligere, både på deres forhold og deres karriere. De kunne have valgt nogle bedre partnere, men de har ikke så meget indflydelse på den del, der vedrører deres karriere. Det gør, at de har rigtig meget tilfælles, selvom Lucien nægter at lukke nogen igennem den mur, han har bygget op. 

Lucian og Emma mødes, da Emma har brug for en pause og tilflugtssted, og da Lucians farmor ejer en kæmpe ejendom, kaldet Rosemont, hvor Lucian selv har søgt tilflugt, krydses deres veje. Emma går virkelig Lucian på nerverne, og det bliver ikke bedre af, at hans farmor bruger luskede tiltag for at få dem til at tilbringe tid sammen.

Igennem bogen er det tydeligt at mærke at Lucian lider, og mit hjerte bløder virkelig for ham undervejs og specielt hen imod slutningen. Det var en historie, der gjorde indtryk på mig og havde mange gode elementer med, som fik mig til at tænke over nogle ting i mit eget liv. Jeg glæder mig til at læse flere af Kristen Callihans bøger med den forfatterstil, hun benytter sig af.

Tak til Forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Kristen Callihan

Antal sider: 504

Udgivelsesdato: 22/09/2022

Forlag: Flamingo

Stjerner: 5 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *