Spring til indhold

“Slutspillet” af Elle Kennedy

Fire par. Fire overraskelser. Tre år i det virkelige liv efter universitetet …

Da de hockeyelskende venner fra Briar University mødes igen til Tucker og Sabrinas bryllup, bliver det startskuddet til en række store spørgsmål: Kan man sige nej til et frieri uden at såre den, man elsker? Hvor mange gange skal man løbe mod et toilet, før ens kæreste gætter, at han skal være far? Hvordan får man både drømmekarrieren og tid til de mennesker, man elsker? Er det virkelig en kærlighedserklæring at nægte at forfalde til kannibalisme, hvis man bliver fanget i en snestorm?

Og måske vigtigst: Hvem er den mystiske Alexander, og hvorfor bliver han ved med at dukke op?


Anmeldelse

Det var et skønt gensyn med de fire par, vi lærte at kende i ‘Off-campus’-serien. På trods af at jeg ikke følte det helt store behov for at finde ud af, hvad der var sket videre i deres liv, siden vi forlod dem, var det alligevel hyggeligt at tilbringe tid sammen med dem igen.

Jeg har ikke som sådan et favoritpar, her efter de er blevet ældre. Jeg havde forestillet mig, at det ville være svært at få dem alle presset ind i en bog, men det er gået utroligt fint. Vi får lige en lille bid historie fra hvert par, inden vi springer videre til næste, og det er gjort på en fin måde, hvor Alexander går videre fra par til par.

Det kunne dog godt virkelig lidt forstyrrende på mig, at jeg skulle forholde mig til Alexander, da jeg ikke forstod det store drama, der var omkring ham. Selvfølgelig kan man være overtroisk og frygte konsekvenserne, men der er jeg i den helt anden grøft på det område.

Hvis du elskede de andre bøger og savner at høre mere om de fire skønne par, kan jeg kun anbefale dig at læse denne også. Det er hyggeligt med et gensyn og finde ud af, hvad der er sket, siden vi sidst hørte til dem.

Tak til Forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Elle Kennedy

Forlag: Flamingo

Udgivelsesdato: 30/03/2022

Antal sider: 326

Antal stjerner: 4.5/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *