Spring til indhold

“Sidst på listen” af Amy Daws

Cozy Barlow er lige ved at komme ovenpå igen, da hendes søster kommer med et tilbud, hun ikke kan sige nej til. Søsterens klient, Max Fletcher, er en hovedrig CEO og enlig far, der er desperat for at finde en barnepige. Max repræsenterer alt hvad Cozy Barlow egentlig afskyr: Kapitalisme i sin reneste form. Men som de kommer tættere på hinanden, tænker hun mere og mere på ham. Og han bliver en del af hendes hedeste fantasi…


Anmeldelse

Det her var en hot steamy bog, som jeg slugte på ingen tid! Vi har mødt Max tidligere, som er beskrevet som en lækker millionær businessmand, som svømmer i penge og derfor også har nogle flotte ejendomme. I den her bog, har han brug for en barnepige, og selvom han på ingen måder mener, at Cozy er den rette til at tage vare på sin datter, mens han arbejder hen over sommeren, så ender det alligevel sådan.

Cozy har ændret livsstil og lever efter, hvorfor lave mere, når man kan lave mindre. Og på nogle områder, kan jeg rigtig godt lide den tankegang, men det er ikke mange, der kan praktisere den. Det betyder dog, at hun udfordrer Max på mange punkter, da han er en mand, der arbejder meget, men dog alligevel sætter tid af til sin datter og være nærværende, når han er sammen med hende.

Det var tydeligt at mærke på Cozy, at der er sket noget i hendes liv, der har medført, at hun har sadlet om, og jo længere ind i bogen vi kommer, jo mere bliver der også åbnet op for de mure, hun har bygget op for at beskytte sig selv. Uden at afsløre for meget, så ramte det mig, da jeg endelig fik viden om, hvad der var sket.

Jeg er vanvittig imponeret over de her særlige historier, Amy Daws, har skabt, og jeg skal helt sikkert holde øje med, om der kommer flere bøger fra hende, da jeg virkelig er fan af den måde, hun bygger historierne op og de karakterer, hun skaber. Jeg havde ellers lige håbet på, at serien ikke var slut endnu, fordi Max også har nogle brødre, men af hvad jeg kan se, så er der desværre ikke flere bøger i den her fantastiske serie, der har taget mig med storm.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Amy Daws

Antal sider: 388

Udgivelsesdato: 02/01/2024

Forlag: Flamingo

Stjerner: 6/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *