Spring til indhold

“Sex og andre fristelser” af Lauren Blakely

Peyton: Da min veninde spurgte om jeg ville afprøve sexscenerne i den romance hun skal udgive kunne det ikke være mere perfekt. Jeg mangler nemlig indhold til min blog, hvor jeg markedsfører min lingeriebutik, og derudover er jeg bare nysgerrig. Men jeg mangler en frivillig scenepartner, og her kommer Tristian ind i billedet. Min sjove, lækre og bedste ven Tristian. Tilfældigvis er det også ham som gav mig mit dejligste kys for ti år siden men dette snakker vi ikke om…

Tristian: Jeg har været vild med Peyton siden college, men det løb er kørt for længst og nu er hun vare en ven. Faktisk er Peyton det smukkes, sødeste og mest generøse menneske der findes. Og selvom hun er single igen, betyder det ingenting, for vi er venner. Men nu beder hun om min hjælp og af en eller anden grund hader jeg tanken om hun skal afprøve scenerne med en anden end mig…


Anmeldelse

Jeg havde ikke været alt for begejstret for den første bog i serien, men alligevel synes jeg at Peytons bog lød meget interessant og man havde også allerede mødt lidt af karakterne og jeg håbede på at denne kunne overraske og give mig lidt god kemi mellem vores hovedpersoner. Dette fik jeg helt sikkert. Jeg var ret vild med begge hovedpersoner, deres forhistorie og deres kemi.

Peyton er jo lige kommet ud af et forhold og hendes gode ven Tristan har været vild med hende lige siden college. Da man længere inde finder ud af at Peyton jo også har været vild med ham til tider men deres timing aldrig helt har været der, så begynder man virkelig at heppe på dem og på at de kan få det til at fungere. Man kan virkelig se hvor deres problemer lægger, da de virkelig havde svært ved at få sagt de ting de tænkte og følte da det er tydeligt for læseren at de følte det samme.

Jeg synes det var ret fedt at få hele elementet omkring undertøjet. At undertøj kan for nogle betyde meget mere end blot en praktisk ting som vi har brug for. Peytons passion blev virkelig flot beskrevet og man som læser kunne sagtens sættes sig ind i det selvom at man ikke selv har samme passion.

Det indgik rigtig godt med de forskellige ting de skulle afprøve for at finde ud af om virkeligheden kunne leve op til fiktionen, samt blogindlæggene bagefter som igen beskriver hændelserne fungerede rigtig godt og var blot med til at skabe en god stemning og øge til kemien mellem hovedpersonerne. Jeg kan kun anbefale at man læser ’Sex og andre fristelser’.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Lauren Blakely

Forlag: Flamingo

Udgivelsesdato: 28/03/2022

Antal sider: 297

Antal stjerner: 4/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *