Spring til indhold

“Sej pige problemet” af Elle Kennedy

Da Genevieve skal hjem til Avalon Bay, beslutter hun på forhånd at holde sig langt væk fra sin ekskæreste, Evan. Deres forhold var turbulent og dramatisk – og hvis hun for alvor gerne vil starte på en frisk, må det være uden ham.

I så lille en by er det dog umuligt at undgå hinanden, og da de står ansigt til ansigt, er det klart, at Evan er lige så uimodståelig som altid. Men Genevieve er fast besluttet: ikke flere fester. Ikke flere hovedløse handlinger. Ikke mere flirten med Evan.

Evan, derimod, har andre planer. Men Genevieve opfatter ham som uforbederlig. Så hvordan kan han overbevise hende om, at han faktisk har forandret sig, og at det skal være de to igen?


Anmeldelse

Efter at have hørt en lille bid om Genevieve og Evans historie i ’Pæn pige problemet’, var jeg nysgerrig efter at finde ud af mere. Det er nemlig ikke meget, vi får af vide i den første bog – kun at hun ikke længere er i byen og at Evan er meget påvirket af det. Her i ’Sej pige problemet’ vender Genevieve tilbage til sin barndomsby efter at have været væk i knap et år.

Efterhånden som vi kommer længere ind i historien, bliver der også åbnet mere og mere op for, hvad der skete dengang Genevieve flygtede fra byen og hvorfor. Det er dog lidt et lille lag, man tager af af gangen, og det er en måde, som passer meget godt til mig, fordi det holder min nysgerrighed og øger både min læsehastighed og iver efter at vide mere. 

Evan og Genevieve er begge på en udviklingsrejse, hvoraf Genevieve allerede har startet på den i forbindelse med, da hun flyttede fra byen. Da hun kommer tilbage, får hun motiveret Evan til også at udvikle sig, da hun ønsker en, der kan være voksen og ansvarlig sammen med hende. Jeg er ellers af den holdning, at man ikke skal ændre sig for hinanden, men i det her tilfælde handler det mere om at blive voksen og tage ansvar, så den drejning kunne jeg godt lide. 

Da man endelig kommer ind til årsagen til, at Genevieve flygtede fra byen, ramte det virkeligt mit hjerte, da hun bebrejder sig selv for noget, der ikke er hendes skyld. Derfor bliver det også en form for helingsrejse for hende at komme tilbage til byen og se den øjnene, ovenpå hvad der skete dengang. Alt i alt syntes jeg bogen var rigtig god, og jeg glæder mig til at læse flere bøger fra Elle Kennedy. 

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Elle Kennedy

Antal sider: 405

Udgivelsesdato: 15/05/2023

Forlag: Flamingo

Stjerner: 5/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *