Spring til indhold

“Robbie Ræv og vennerne – Klar til sommer” af Federico Van Lunter og Katya Longhi

Robbie Ræv er klar til sommer. Han har bygget en drage og glæder sig til at prøve den. Men… der er ingen vind. Måske kan vennerne hjælpe med at få dragen op at flyve…

En sød og genkendelig bog om alt det, man kan lave på en sommerdag. Fra 2,5 år og op.


Anmeldelse

Det er første gang, jeg anmelder en billedbog, men det er ikke første gang jeg læser en som voksen. Efter at jeg er blevet bonusmor, nyder jeg rigtig meget at læse for mine bonusbørn, og jeg vil rigtig gerne læse hyggelige bøger, hvor jeg også selv synes at tegningerne er søde eller godt lavet.

Her passede ’Robbie Ræv og vennerne’ lige ind, da jeg elsker alle farverne, måden dyrene er tegnet på og at der er en god portion tekst på hver side. Børnene skulle også bare se forsiden, og så ville de med det samme have den læst højt.

Vi følger Robbie Ræv gennem en dag, hvor han har bygget en drage, som han vil ud at flyve med. Det kræver dog en vind, så efter et par forsøg, der fejler, møder vi flere og flere af hans venner, mens han får vist sin drage frem.

Bogen er på alle måder skrevet i børnehøjde, og på en måde, som gør det nemt at huske dyrenes navne, da de starter med det samme, som selve dyret starter med, ligesom Robbie Ræv. Børnene syntes, det var en hyggelig bog, og jeg nød også at læse den højt for den og var vild med alle billederne, så vi kommer helt sikkert til at holde øje med flere af den her type bøger i fremtiden.

Tak til forlaget Turbine for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Federico Van Lunter og Katya Longhi

Antal sider: 28

Udgivelsesdato: 26/10/2023

Forlag: Turbine

Stjerner: 5/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *