Spring til indhold

“Roadtrip” af Beth O’Leary

En bil. Fem mennesker. Tusind ting de i hvert fald Ikke skal tale om …Addie og hendes storesøster, Deb, er på vej til bryllup i det skotske højland. Men turen når knap at begynde, før en bil kører ind i dem. Føreren er ingen anden end Addies eks, Dylan, som hun ellers har haft held med at undgå i to år. Dylan og hans ven, Marcus, er også på vej til brylluppet. Addie ved, at Marcus synes lige så lidt om hende, som hun gør om ham – og dét siger ikke så lidt. Til gengæld får hun stadig sommerfugle i maven, når hun ser Dylan.

Nu står de fem strandede gæster med én køredygtig, rød Mini Cooper. Så før Addie overhovedet når at protestere, er bilen proppet med mennesker, bagage og betændte hemmeligheder. En ulykke kommer sjældent alene, og Addies nøje planlagte tur bliver afbrudt af bilproblemer, flirts, forsvindingsnumre og skænderier. Alt imens må Addie og Dylan se fortiden, sig selv og hinanden i øjnene.


Anmeldelse

’Roadtrip’ var en speciel og hyggelig læseoplevelse, da selve handlingen egentlig foregår over et par dage, hvor man så ser tilbage på, hvad der er sket tidligere i deres liv. Det fungerede overraskende godt, at vi skiftede mellem nutid og fortid, og jeg kunne faktisk godt lide det, da det gav historien lidt ekstra.

Det betyder også, at vi møder de fem hovedroller midt i en scene, hvor de alle kender hinanden i en eller anden form, og man så skal samle puslespillet for, hvorfor de agerer som de gør overfor hinanden. Jeg blev af den grund hele tiden nysgerrig efter at vide mere, om det så var fra nutiden eller fortiden, da der også sker lidt af hvert på køreturen til brylluppet. 

Der kom også noget af et tvist hen imod slutningen, som lige fik spændingen til at stige! Spændingen var dog til stede op til flere gange undervejs, da den roadtrip går alt andet end problemfrit. Trænger du til en hyggelig sommerbog til din ferie, er ’Roadtrip’ et godt bud. 

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Beth O’Leary

Forlag: Flamingo

Udgivelsesdato: 31/05/2022

Antal sider: 424 sider

Antal stjerner: 5/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *