Spring til indhold

“Pæn pige problemet” af Elle Kennedy

Cooper kan ikke udholde Garnet Colleges elitære, forkælede og rosédrikkende studerende, som forpester den smukke kystby Avalon Bay. Det hele kammer over, da den rige Preston får Cooper fyret i sin fuldskab. Nogen må sætte streg i sandet! Cooper ser sit snit for hævn, da han møder Prestons elegante kæreste, Mackenzie. Den ellers perfekte pige drages af Coopers afslappede liv og frigjorte charme. Men på trods af deres ægte relation, fornemmer Mackenzie hurtigt, at han holder noget afgørende skjult…


Anmeldelse

Jeg er kæmpe fan af Elle Kennedys bøger og forfatterstil, og derfor vidste jeg også, at jeg skulle læse ’Pæn pige problemet’. Denne bog tager udgangspunkt i kystbyen Avalon Bay, og forener to verdener, hvoraf den ene er rigmandsbørn og den anden er de lokale. De lokale er nemlig ikke glade for, at de forkælede studerende skal ødelægge den gode stemning i den idylliske by.

Vi følger Cooper, som er en lokal fyr, der bor sammen med sin tvillingebror, og hvis forældre ikke er meget inde i billedet. Historien starter fra hans vinkel, hvor det bliver tydeligt, at der er udfordringer mellem de to forskellige samfundsklasser. Mackenzie er den fornuftige pæne pige fra den rige familie, som kommer ind i billedet lidt senere.

Hun er nemlig først ude og stå på egne ben, og hun har lavet sin egen forretning uden hjælp fra sine forældre eller omgangskreds. Der er dog ingen, der tager den alvorligt, og aftalen med hendes forældre var, at hun fik lov til at tage et sabbatår, og så skulle hun starte på college, selvom det er det sidste, hun ønsker. Hun vil hellere ud og få erfaring fra den virkelige verden, og det er det, der driver og motiverer hende.

Da Cooper laver et væddemål med sine venner, der involverer Mackenzie, kan det kun ende med at blive kompliceret, og jeg havde nok på forhånd gættet mig frem til, hvad der ville ske, men jeg elskede stadig historien og alle de små momenter undervejs. Jeg er spændt på næste bog i serien!

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Elle Kennedy

Antal sider: 489

Udgivelsesdato: 17/11/2022

Forlag: Flamingo

Antal stjerner: 5.5/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *