Spring til indhold

“Med kærlig hilsen” af Kate Clayborn

Meg er grafiker i New York, og hun har den unikke, og knap så godevane at gemme kodede beskeder i sit arbejde. Hun får til opgave at designe Reid og hans forlovedes bryllupsprogram, men efter at have set de to sammen, er hun ikke i tvivl om, at ægteskabet vil kuldsejle. Meg kan derfor ikke dy sig og væver en skjult advarsel ind i bryllupsprogrammet – overbevist om, at ingen nogensinde vil opdage det. Men Reid er god til at bryde koder, og et år senere finder han Meg og forlanger at høre, hvordan hun vidste, at forholdet ikke ville holde. Meg, der selv står med en akut udfordring, øjner en mulighed: Hun mangler inspiration til en ny opgave, og måske kan Reid vise sig at være løsningen på hendes problem?


Anmeldelse

Uh det var godt nok noget af en knirkende start jeg fik på ‘Med kærlig hilsen’, og jeg overvejede faktisk af flere omgange at droppe den, da den bare slet ikke fangede mig. Det handlede nok blandt andet om, at jeg lige trængte til en letlæselig bog, og der er altså noget mere dybde i bogen, end jeg havde forventet.

Det der blev redningen, hvis man kan sige det sådan, var at hver dag, hvor jeg havde overskud til at læse, skulle jeg læse et kapitel i ‘Med kærlig hilsen’, før jeg læste i en anden bog. På den måde blev jeg tvunget igennem den, men da jeg ramte omkring side 250 skete der et vendepunkt. Her fik jeg lyst til at fortsætte med at læse efter et kapitel, og spændingen begyndte endelig at røre lidt på sig samtidig med at jeg var kommet tættere på Meg og Reid.

Historien tog pludselig en drejning, jeg ikke havde regnet ud, og jeg endte med at gå fra at tvinge mig igennem et kapitel, til at sidde helt klistret til siderne. Bogen var på ingen måder som forventet, og jeg havde ellers tænkt, at det var en sjov vinkel med de kodede beskeder, men det endte med ikke at fylde så meget i sidste ende.

‘Med kærlig hilsen’ var både en sej omgang, men alligevel overraskende og med et uventet tvist, som virkelig endte med at blive dens redning. Det er en bog, man varmer op til stille og roligt, og pludselig kommer der altså fart på handlingen, hvilket var tiltrængt!

Tak til Forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Kate Clayborn

Forlag: Flamingo

Udgivelsesdato: 05/08/2021

Antal sider: 436

Antal stjerner: 4/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *