Spring til indhold

“Med hjertet som indsats” af Simona Ahrnstedt

Dessie er vokset op i et privilegeret miljø, men har søgt sine egne veje i først militæret og siden som livvagt. Hun har tjek på sit liv, sit arbejde og sine mange Tinder-dates. Inderst inde bærer hun dog på en hemmelighed, som kan få fatale konsekvenser, hvis den kommer frem i lyset.

Dessie hyres som livvagt af den velhavende Sam, som trods sin opvækst i fattige kår har skabt et lukrativt og glamourøst hotelimperium. Sammen deler de to en mørk fortid, som stadig ekkoer i nutiden. Da en uset fjende truer, må de sætte en stoppe for deres begær til hinanden, inden det får fatale konsekvenser. Men det er sværere end som så…

“Med hjertet som indsats” er Simona Ahrnstedts tredje bog i serien “Modsætninger mødes”.


Anmeldelse

Sikke en spændende kærlighedsroman, hvor der er masser af intriger og nervepirrende scener, fordi vi følger Dessie, som er livvagt. Derfor er der flere steder, hvor spændingen er høj og gav mig lidt ekstra hjertebanken, samtidig med det heftige begær der er mellem Dessie og Sam. De kender hinanden fra da de var noget yngre, men deres forhold nåede at stoppe, før det rigtig begyndte.

Deres fortid bliver stille og roligt åbnet op for undervejs, og da jeg først kom ind til sagens kerne, sad jeg både og krummede tæer, samtidig med at jeg var forfærdet over, hvad de begge måtte igennem. Undervejs skifter vi mellem Sam og Dessie, hvilket fungerede godt, så man kunne lære dem begge godt at kende.

Dessie er også typen, der gør alt for dem, hun holder af, også selvom hun sætter sit eget liv på spild. Hun er hård og dygtig til hendes arbejde, og det skinner tydeligt igennem. Det er lidt fedt, at der er vendt om på stereotyperne, hvor hun er den barske og han er den store businessmand med en masse magt, men stadig har brug for en beskytter, som i den her historie er en kvinde.

Det er er helt klart min favorit i serien ’Modsætninger mødes’, og det bliver forhåbentlig ikke det sidste, jeg skal læse af Simona Ahrnstedt. Hun gør det i hvert fald fremragende og formåede at holde mig fanget hele vejen. 

Tak til forlaget Gutkind for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Simona Ahrnstedt

Forlag: Gutkind

Udgivelsesdato: 23/06/2021

Antal sider: 381 sider

Antal stjerner: 5/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *