Spring til indhold

“Maskefald” af Kristen Callihan

Nogle mennesker ved lige, hvilke ømme tæer de skal træde på. I Brennas liv er det Rye. Når de er sammen, går der sjældent mere end ti minutter, før hun har lyst til at rive hovedet af ham – eller kysse ham. Og det er lidt upraktisk, når han spiller bas i verdens største rockband, Kill John, som Brenna tilfældigvis laver PR for.

Men alt ændrer sig, da Rye overhører Brenna komme med en tilståelse i et svagt øjeblik. Nu frister manden, hun har gjort sit bedste for at undgå, hende med det eneste, hun ikke kan modstå … ham.

Rye ved, at Brenna er den eneste ene. Den eneste ene, han ikke kan få, og som han ikke kan lade være med at tænke på. Og det gik alt sammen okay, indtil han hører hende indrømme, at hun er ensom og savner regelmæssig, god sex. Selvom han gerne vil have mere, så er venner med fordele vel bedre end ingenting?


Anmeldelse

Endelig fik jeg læst afslutningen på ’Vip’-serien, og den er helt klart blevet min favorit. På en eller anden måde føles den både mere alvorlig, dyster og voksen end de andre bøger, så den ramte mig bare på en helt anden måde og efterlod et stort indtryk på mig. 

Brenna og Rye kender vi fra de andre bøger, men nu har vi endelig fået deres historie, og sikke en historie. Brenna kæmper imod med alle kræfter overfor Rye, og Rye ønsker bare at være det eneste, Brenna ønsker, selvom ingen af dem har lyst til at binde sig. 

I de forrige bøger har vi fulgt dem, hvor bølgerne er gået utrolig højt, og de kunne nærmest ikke være i et rum sammen uden at komme med spydigheder eller prikke til hinanden, men nu kommer man ind under huden på dem og finder ud af, at de slet ikke er så hårde, som de forstår.

Jeg nød på alle måder denne fantastiske afslutning på serien, hvor historien bliver rundet af på den bedst tænkelige måde. Bølgerne mellem Rye og Brenna er stadig meget til stede i ’Maskefald’, men nu får man lov til at kigge inde bag deres hårde facade, og jeg endte med at holde utroligt meget af dem begge. Du kan roligt gå i gang med den, hvis du ikke allerede har læst den, for siderne vender nærmest sig selv.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Kristen Callihan

Forlag: Flamingo

Udgivelsesdato: 07/07/2022

Antal sider: 440 sider

Antal stjerner: 6/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *