Spring til indhold

“Lun på dig” af Melanie Harlow

Beckett har aldrig drømt om livet som en moderne cowboy, men da hans fars helbred forværres, er det farvel til Wall Street og hjem til Bellamy Creek for at tage sig af faren og familiens ranch.

Livet i den lille by går sin gang, og Becketts high school-crush, Maddie, er også vendt tilbage til byen for at renovere og sælge sit barndomshjem. Beckett tilbyder Maddie og hendes lille søn, at de kan bo hos ham, mens håndværkerne arbejder.

Maddie var forberedt på sit gamle hjems faldefærdige tilstand, men det kommer fuldstændig bag på hende, at det stadig slår gnister mellem hende og Beckett. Bortset fra et enkelt kys i high school har de altid kun været venner, og Maddie ved, at det ikke er smart at udfordre skæbnen. Men da der først bliver pustet til den gamle flamme, viser det sig at være rigtig svært at holde distancen…


Anmeldelse

Så kom afslutningen på ’Bellamy Creek’ serien, som rundede historien om de fire par så fint af. Jeg har været godt underholdt i alle bøgerne, og denne vækkede virkelig også nogle mor-følelser i mig, da Maddie kæmper med, hvordan hendes eksmand er overfor deres søn.

Samtidig er der alt det om Becketts far, som er ved at være dement, og det at måtte passe på en, som ikke husker særlig godt og kun husker ting, som er flere år gamle, må være vanvittigt hårdt og frustrerende. Det kræver en hel del tålmodighed, omsorg og meget kærlighed at passe på en person, som ikke kan tage vare på sig selv, selvom personen har været vant til det. Specielt når det er ens forældre, som altid har været selvstændige og klaret sig selv.

Både Beckett og Maddie har haft en svær opvækst og barndom, men alligevel aldrig lykkes at finde hinanden som andet end venner, da de var børn og teenagere. Det er først, da de bliver ældre, at de tør kaste sig ud i mere, og det er jo ikke nemt at finde voksen alenetid, når der både er et barn og en forældre, der skal passes på.

Beckett og Maddie har begge haft meget at kæmpe for og kæmpe sig igennem, og jeg nød at se, at de kunne give hinanden lidt positivt og glæde i hverdagen. De passer godt sammen, da de fungerer lidt som et hold, og på den måde hjælper de hinanden med småting. En perfekt afslutning på en hyggelig og god serie, hvor du får noget ekstra i hver bog på de sidste sider, hvor du kan finde nogle af madopskrifterne, der bruges i bogen.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Melanie Harlow

Antal sider: 323

Udgivelsesdato: 07/03/2023

Forlag: Flamingo

Stjerner: 6/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *