Spring til indhold

“Kings of sin – Vrede” af Ana Huang

Dante Russo er millionær, CEO og ungkarl. Dante Russo har aldrig mistet kontrollen. Indtil nu. Han bliver afpresset og tvunget til at gifte sig. Dante vil gøre alt for at blive fri igen. Han vil destruere de kompromitterende beviser, ødelægge ægteskabet. Vivian Lau er den perfekte kvinde. Arving, smuk og charmerende. Og datter af Dantes værste fjende. Hun siger ja til Dante. Af pligt, for familien. Det var aldrig meningen, Vivian skulle falde for sin ægtemand. Og nu vil han ikke slippe hende.


Anmeldelse

Da jeg først var begyndt på ”Kings of sin -Vrede”, kunne jeg på ingen måde lægge den fra mig igen. Jeg var fanget fra første side og helt til den sidste. Bogen var spækket med stridigheder mellem Vivan og Dante, som gjorde historien virkelig underholdende og umulig at give slip på.

I bogen møder vi Vivan. En rigmandsdatter, som har et kompliceret forhold til begge sine forældre. Den familiedynamik, som var præsenteret i Vivans familie, var virkelig trist at læse om, men samtidig var det enormt spændende, at læse om, hvordan Vivans forhold til hendes forældre ændrer sig gennem bogen, og hvordan hun ændrer sig som person.

Dante er en fantastisk chef for sine forskellige firmaer, men når det kommer til følelser, er han ikke den bedste til at udtrykke sig. Men efter hans møde med Vivan ændrer dette sig til det mere positive. For en håbløs romantiker var denne udvikling i Dantes karakter perfekt at læse om.

Selvom Dante og Vivans forhold starter på en måde, som de begge er imod, og dette skaber et had mellem de to, finder de begge efterhånden tryghed i hinanden, som fjerner det tidligere had.

Jeg glæder mig virkelig til, at få mulighed for at læse resten af ”Kings of sin” serien, og se hvordan de andre karakterer i universets historie udspiller sig.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Ana Huang

Antal sider: 384

Udgivelsesdato: 14/12/2023

Forlag: Flamingo

Stjerner: 5.5/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *