Spring til indhold

“Kings of sin – Stolthed” af Ana Huang

Isabella Valencia er kaotisk. Vild og upassende. Altid festens midtpunkt, altid i stand til at sno enhver mand om sin perfekte lillefinger. Kai Young er reserveret. Korrekt og kontrolleret. Milliardær og dybt professionel. Han lader sig ikke distrahere – og slet ikke nu, hvor et valg til CEO og et medieimperium står og falder med ham. Isabella kan ikke sno Kai Young om sin lillefinger.

Og det burde også være lige meget. Han er ikke hendes type. For guds skyld, manden oversætter klassiske tekster til latin i sin fritid! Desuden er han medlem af den eksklusive klub, hvor Isabella Valencia arbejder bag baren. Og derfor forbudt for hende. Alligevel drages de. De burde ikke give efter for deres mørkeste længsler. De kan ikke andet end give efter. Selvom prisen er høj …


Anmeldelse

”Stolthed” er den anden bog i ”Kings of sin” serien skrevet af Ana Huang. Efter jeg havde læst den første bog i serien, så jeg virkelig frem til at forsætte historien med et nyt par, Isabella og Kai, som vi så glimt af i den første bog.

Isabella arbejder som bartender på den eftertragtede klub ”Valhalla”, hvilket også er der, hvor hun møder Kai. På trods af Isabellas og Kai lidt akavede første møde, begynder en forbudt romance at udfolde sig mellem en ansat og et medlem af Valhallas eksklusive klub.  

Jeg synes virkelig godt om både Kai og Isabellas karakterer, de havde begge hver deres udfordringer, men på trods af deres forskellighed får de deres forhold til at fungere. Jeg vil dog sige, at når man kom til bogens konflikt, sad man lidt med følelsen af, at den var lidt forceret af forfatteren, fordi der skulle være et ”problem”.

Noget andet, jeg virkelig synes var godt i denne bog, var hvordan vi både mødte Vivan og Dante (hovedpersonerne fra bog 1), men også at de andre karakterer, som de fremtidige bøger kommer til at handle om, var en del af bogens plot. Især Alessandra, som bliver en af hovedpersonerne i bog 3, havde nogle optrædener som virkelig fik mig til at glæde mig til bog 3.

Alt i alt giver jeg ”Stolthed” 4/6 stjerner, da jeg synes vi havde en god historie med nogle gode karakterer, dog med en forceret konflikt.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Ana Huang

Antal sider: 352

Udgivelsesdato: 14/12/2023

Forlag: Flamingo

Stjerner: 4/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *