Spring til indhold

“Kings of sin – Grådighed” af Ana Huang

Dominic Davenport er magtfuld. Ambitiøs og højt begavet. Han startede uden noget, kæmpede sig op og blev Kongen af Wall Street. Han mangler ingenting, han har alt: et smukt hjem, en smuk kone og en formue så stor, at han aldrig vil kunne nå at bruge alle sine penge. Alligevel er det ikke nok. Og i den endeløse jagt på mere, skubber han det eneste menneske, for hvem han var alt, bort. Alessandra Davenport er intelligent og omsorgsfuld. Hun har affundet sig med rollen som trofækone og altid støttet sin mand. Alligevel er det ikke nok. Dominic Davenport er ikke den samme mand, hun giftede sig med. Den mand, der var hendes verden. Og da hun indser, at hun har mistet ham, beslutter hun at rejse. Men Dominic er fast besluttet på at kæmpe for hende, ligegyldigt hvad prisen er.


Anmeldelse

Jeg har altid syntes, at kærlighedshistorier bliver lidt mere interessante, hvis der indgår noget trist i løbet af plottet. Det skal ikke være for meget, men hvis der indgår en passende mængde, bliver historien bare lidt bedre. I ”Grådighed” synes jeg virkelig, at det var den perfekte blanding af det triste i form af Dominics fravær i hans ægteskab og det romantiske i det nye forhold som spirer mellem Dominic og Alessandra.

Gennem hele bogen ser vi flashbacks fra dengang, Dominic og Alessandra mødte hinanden, og hvordan hele deres forhold var, da de var lykkelige. Jeg synes virkelig, at flashbackene gav et godt indblik i, hvordan hovedpersonernes forhold gik fra at være godt og lykkeligt til at blive enormt ensomt og ulykkeligt for Alessandra. Flashbackene viste også, hvordan Dominic havde ændret sig i løbet af deres forhold, fordi hans firma og arbejde kom til at fylde mere end deres relation.

Jeg synes virkelig godt om vores hovedpersoner; Alessandra og Dominic. Gennem bogen gennemgik de begge kæmpe forandringer, som kun gjorde dem til bedre karakterer. I starten er Dominic den fraværende mand, som på ingen måde går op i sit ægteskab. Jeg synes, Ana Huang formår at beskrive ham på en måde, så man bliver rasende på ham, men samtidig bliver det ikke så meget, at man ikke kan tilgive ham senere i bogen. Alessandra udvikler sig også enormt meget. Hun går fra at være en rigmandskone, som er okay med en utilgængelig mand, til en forretningskvinde, som kan stå op for sig selv og det, hun tror på.

Jeg kunne virkelig ikke lægge ”Grådighed” fra mig, da jeg først var begyndt. Den formåede både at være hjerteskærende, sexet og romantisk på samme tid, og derfor får den 5,5/6 stjerner.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Ana Huang

Antal sider: 320

Udgivelsesdato: 16/01/2024

Forlag: Flamingo

Stjerner: 5.5/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *