Spring til indhold

“Ind i kampen, Chloe Brown” af Talia Hibbert

Redford Morgan kommer godt ud af det med alle beboerne i den ejendom, hvor han er vicevært – undtagen Chloe Brown, der med sin overklassebaggrund og kølige attitude virker som alt det, Red afskyr.

Chloes liv er slet ikke så fancy, som Red tror. Hun er tilfreds med sin stille hverdag som webdesigner, katteelsker og cardiganentusiast. Men da hun med nød og næppe undgår en påkørsel, beslutter hun sig for, at hun vil have mere ud af livet.

Nogle af tingene på Chloes liste – såsom camping, motorcykelture og vilde byture – kræver dog en pålidelig wingman, når man som hende er utrænet i at leve livet. Og nu kan de to faktisk drage nytte af hinanden.

Red har brug for hjælp til sin kunsthjemmeside, og så kan han til gengæld hjælpe Chloe Brown med at få sig et liv. Førstehåndsindtryk kan snyde selv den bedste, og selvom deres bånd styrkes, har de begge gamle sår, der ikke er helet. Måske er det i virkeligheden på tide, at de begge kommer ind i kampen?


Anmeldelse

I romanen følger vi Chloe Brown, en ung kvinde med kroniske smerteproblemer, som beslutter at hun vil have det meste ud af livet. Derfor laver Chloe en liste med alle de ting, der skal til, for at hun kan blive mere modig på livet. Listen inkluderer alt fra at flytte hjemmefra til at tage på en telttur. Men hendes største udfordring er hendes nye lejligheds vicevært, Redford ”Red” Morgan.

Red er spontan og eventyrlysten, og derfor helt modsat af Chloe. Men eftersom Chloe er webdesigner, Red mangler en hjemmeside, og Red kan hjælpe med Chloes liste, aftaler de at hjælpe hinanden. Jeg kunne godt lide Red og Chloes karakterer. De var velskrevne og havde begge en mørkere forhistorie, som gjorde at deres karakterer fik flere lag.

Bogen havde mange søde, sjove og romantiske øjeblikke, som gjorde at den gav kæmpe romcom vibes, men Talia Hibbert formår også at få flere seriøse emner ind i plottet. En stor del af bogen omhandler karakterernes egne problemer, mental sundhed, selvværd og personlig vækst.

Dog synes jeg, at der var punkter i plottet, som gik meget langsomt. Bogen omhandler helt klart mest karakterernes personlige udvikling og derfor var der steder, hvor jeg fandt historien lidt kedelig. Personligt synes jeg, at bogen godt kunne have været lidt kortere, så man undgik de lidt langsommere dele af historien.

Jeg glæder mig til at læse resten af “The Brown Sisters”-serien og se, hvordan det går Chloe og hendes søstre. 4/6 stjerner.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Talia Hibbert

Forlag: Flamingo

Udgivelsesdato: 20/04/2023

Antal sider: 424 sider

Antal stjerner: 4/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *