Spring til indhold

“Hertugens hævn” af Sarah MacLean

Lady Henrietta har en plan: I år vil hun tage sin fremtid i egne hænder og forfølge sin drøm om at overtage farens forretning. Han har en tåbelig idé om, at hun skal giftes, men Hattie har også en plan for at undgå det – en, der vil give hende en smagsprøve på den lidenskab, alle andre taler om. Alt flasker sig, lige indtil hun opdager en bevidstløs, meget smuk, bagbundet mand i bunden af sin karet.

Da Whit vågner for fødderne af Hattie, bliver det begyndelsen på et umage samarbejde. Whit er en af de berygtede brødre, der styrer Covent Garden, og fordi Hattie har noget, han har brug for, indvilliger han i at opfylde hendes drømme … for en pris.

Snart kappes de både i og udenfor soveværelset. Men de må også erkende, at følelser og forretning er en farlig cocktail, og at de meget vel kan risikere at miste alt…


Anmeldelse

’Hertugens hævn’ har sat aftryk hos mig, og var både spændende, nervepirrende og fantastisk! Den måde som Hattie tager styring over sin egen skæbne er beundringsværdig især i den tid, som historien foregår i. Hun kæmper med næb og kløer for at få sine drømme opfyldt og jeg så hende lidt som en heltinde og et forbillede for kvinder.

Vi får også lov til at komme ind under huden på den flotte bror i søskendeflokken, Whit, som overraskede mig med sin humor og blink i øjet. Hans charme er beskrevet så godt, at det næsten skinnede gennem bogen, og det var svært at modstå ham og undgå at falde for ham. Han har et kæmpe beskyttergen og det elsker jeg især ved en mand. 

Sarah MacLean er vanvittig god med beskrivelserne af miljøet, så når Hattie bevæger sig rundt i ”slummen”, kan jeg forestille mig vejen, hun går på og bygningerne hun passerer. Hun skaber billederne i mit hoved med de nøje udvalgte detaljer og det gør det nemt at komme ind i verden og holde mig fanget til bogen.

Jeg glæder mig til at læse den sidste bog, som handler om søsteren i ”banden”. Hun virker nemlig også til at være en interessant karakter, og jeg vil rigtig gerne kende mere til hendes historie, tanker og ikke mindst følelser, for alt det jeg på nuværende tidspunkt ved, at hun har måtte gå igennem. Det lover i hvert fald godt, hvis forfatteren fortsætter i den stil, hun har skrevet de første to bøger i.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Sarah MacLean

Forlag: Flamingo

Udgivelsesdato: 26/02/2022

Antal sider: 503 sider

Antal stjerner: 5/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *