Spring til indhold

“Harry Potter 1-7: 25 års jubilæumsudgaver i bokssæt” af J.K. Rowling

Nyt eksklusivt bokssæt!

Vi fejrer 25-års jubilæet for den første danske udgave af hele verdens mest elskede troldmand Harry Potter med et smukt og eksklusivt bokssæt, der er tilgængeligt i et begrænset oplag. I 25 år har Harry Potter-universet fortryllet danske læsere i alle aldre og mange er vokset op side om side med Harry, Hermione, Ron og alle de andre. Siden Harry første gang stod på Hogwarts-ekspressen, har verden føltes en lille smule mere magisk, og hvem bedre til at lære os om det godes evige kamp mod det onde end troldmændene, heksene og alle de magiske væsner på Hogwarts? Dette eksklusive jubilæumsbokssæt med alle syv bøger i Harry Potter-serien fejrer vi de første danske udgaver, og det er derfor selvfølgelig Per O. Jørgensens ikoniske illustrationer, der pryder omslagene.


Anmeldelse

Jeg er vokset op med Harry Potter bøgerne og har læst dem både som ung efterhånden som de udkom, men har siden genlæst dem flere gange, og jeg kommer helt sikkert til at læse dem igen med mine børn. Nu er de udkommet i et særligt eksklusivt bokssæt, som enhver Harry Potter bare må eje.

Der er blevet tilføjet særlige detaljer, som gør bøgerne endnu mere fine. Den måde, de er indbundet på, gør dem dejlige at have i hænderne, og det at de oprindelige forsider er blevet bevaret, men er blevet lavet i mindre format, hvor den lækre indbinding i de forskellige farver harmonerer med farverne fra de første bøger, er simpelthen så fint lavet. Der er blevet tilføjet guld, som giver en god effekt og får dem til at se ekstra specielle ud, og derudover er der kommet et bånd, som man kan bruge, når man læser bøgerne, så man kan se, hvor langt man er kommet. Det er virkelig nogle flotte og fine detaljer, som også har betydning for læseoplevelsen.

Inde i bøgerne er der også kommet nye detaljer, som gør dem ekstra fede. Avisudklip er lavet i en anden skrifttype, breve/beskeder er skrevet med håndskrift, og hver kapitelstart har fået tilføjet lidt grafisk, som gør bøgerne flottere. Bogryggene har også detaljer, som viser nogle af de vigtigste steder i Harry Potter universet. Jeg synes virkelig, der er blevet tilføjet en masse lækre detaljer, som både giver mening, men som også giver bøgerne mere værdi, og det elsker jeg! Der er virkelig blevet tænkt over hvert element.

Jeg er generelt meget imponeret over denne smukke jubilæumsboks, og selvom jeg har de første originale Harry Potter bøger, så tilføjer denne boks bare noget ekstra til min Harry Potter hylde, og det bliver nok dem, jeg fremover kommer til at læse i, selvom jeg også kan mærke, at jeg er mere øm ved dem. Dette er den perfekte boks og gave til Harry Potter fans.

Tak til forlaget Gyldendal for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: J.K. Rowling

Antal sider: 3948

Udgivelsesdato: 13/10/2023

Forlag: Gyldendal

Stjerner: 6/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *