Spring til indhold

“Gå linen ud” af Amy Daws

Maggie er på en desperat mission. Hun vil vinde sin ekskæreste tilbage – om hun så er nødt til at foregive at være noget, hun slet ikke er: en eventyrlysten friluftstype på fisketur!

Det har dog aldrig været en del af planen, at den lækre, naturglade fyr fra fiskegrejsbutikken skulle ende som Maggies fangst på turen. Og det var helt sikkert ikke meningen, at Maggie ville kaste snøren ud efter en, der ovenikøbet viser sig at være hendes brors bedste ven.

Sam er ikke til lange forhold, og desuden slår Maggies bror ham ihjel, hvis han opdager, at kemien er glødende imellem de to. Og Sam kan absolut ikke risikere at miste sin gode ven.Men noget føles anderledes med Maggie. Måske har hun alligevel fået ham godt og grundigt på krogen?


Anmeldelse

Jeg var ret skeptisk, da jeg startede på ’Gå linen ud’, fordi vi starter i en fiskebutik. Derudover blev jeg præsenteret for Sam i ’Vent med mig’, og han virkede ikke helt til at være min type på samme måde som Miles. Derfor var jeg spændt på, om jeg ville blive lige så fanget af den her bog. 

Det bliver dog ret hurtigt interessant, da det viser sig, at Maggie er Miles lillesøster, og Sam netop fortalt Miles om den her pige, som han er interesseret i på den uforpligtende måde, da Sam ikke typen, der har kærester. Maggie forsøger samtidig at skjule sandheden fra sin familie med hendes ekskæreste, og hun har ingen idé om, hvor værdifuld hun er, da hun har ladet sig eks bestemme sit værd.

Jeg er vild med Maggies eventyrlyst, som hun godt nok føler sig presset til, for at overbevise sin eks om, at hun ikke er almindelig. Jeg har selv en stor eventyrlyst og elsker at prøve nye ting. Sam er tæt knyttet til sin familie, og efterhånden som jeg lærte ham at kende, begyndte jeg også at falde for ham og hans store hjerte.

Han har ar på sjælen, som har gjort ham til den han er, og han lever med en frygt, som afholder ham fra at leve livet fuldt ud. Maggie og ham passer virkelig godt sammen, også selvom der er en del aldersforskel på dem, men de er begge kæmpe familiemennesker. Nu glæder jeg mig til at læse videre på denne fantastiske serie, som indtil videre har overrasket mig vanvittigt positivt.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Amy Daws

Antal sider: 356

Udgivelsesdato: 17/01/2023

Forlag: Flamingo

Stjerner: 5,5/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *