Spring til indhold

“Forheks din eks” af Erin Sterling

Bland aldrig vodka og heksekunster. Vivienne Jones plejede sit knuste hjerte, som enhver anden ung heks ville gøre det: med vodka, hjerte-smerte-musik, karbad … og med at kaste en forbandelse over sin forhadte ekskæreste, Rhys Penhallow. Kun bevæbnet med et helt almindeligt duftlys, forventede hun ikke, at forbandelsen ville forårsage mere end en dårlig hårdag eller to …Indtil hjerteknuseren Rhys – lige så irriterende lækker, som han altid har været – vender tilbage til Graves Glen ni år senere. Den ene ulykke efter den anden forfølger Rhys, og det går op for Vivi, at den forbandelse hun i sin tid nedkaldte over ham, måske ikke var helt så harmløs endda.

Pludselig er byen under angreb fra morderisk legetøj, et arrigt spøgelse og en talende kat. Oven i det er Vivi og Rhys nødt til at ignorere gnisterne, der fyger mellem dem, hvis de skal finde en måde at ophæve forbandelsen … inden det er for sent.


Anmeldelse

“Forheks Din Eks” er den første bog i Erin Sterlings “Graves Glen”-serie, og jeg må bare sige, at jeg virkelig glæder mig til resten af serien udkommer, så jeg får mulighed for at genopleve denne uhyggelige og romantiske verden. Dette er den første bog, jeg har læst af Erin Sterling, men nu vil jeg bestemt læse flere af hendes bøger.

Vi starter bogen med en prolog, hvor vi både møder Vivi, men også hendes kusine Gwyn. Her får vi hele forhistorien til den forbandelse, Vivi kaster over Rhys. Og vi får et indblik i de to kusiners forhold til hinanden. Jeg synes, dette er en god start til bogen, da man kommer hurtigt ind i en opslugende handling med god humor.

Vi ser bogen fra både Vivi og Rhys synspunkt, og det gør, at man virkelig oplever, hvor uheldig Rhys er blevet efter Vivis forbandelse, hvilket er ret komisk. Men det var også dejligt at læse en bog fra begge hovedpersoners synsvinkel, fordi vi bl.a. oplevede meget af Rhys forhold til hans far og brødre.

Jeg plejer normalt ikke være den store fantasylæser. Det var jeg meget da jeg var yngre. Men efter jeg er blevet ældre, har jeg altid været mere til det romantiske.  Men denne bog var i min optik en rigtig god blanding af begge genrer. Bogens plot omhandler rigtigt meget kærlighed, så derfor er det nok det, der fylder mest, men med en god gang heksekunster og magi indblandet. Måske var romantikken lidt for sukkersød og perfekt nogle gange.

Denne bog er virkelig perfekt at læse omkring halloween, da det også er med i bogen. Men hvis du bare generelt mangler en bog at læse en kold efterårs dag, kan jeg helt sikkert anbefale ”Forheks Din Eks”.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Erin Sterling

Forlag: Flamingo

Udgivelsesdato: 04/10/2022

Antal sider: 346 sider

Antal stjerner: 5/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *