Spring til indhold

“Forelsket” af Kiera Cass

Hollis Brite er kong Jameson af Coroas seneste flamme, og hun nyder de mange goder det giver.

Men pludselig bliver det alvor da kongen ønsker at have hende ved sin side under det kommende statsbesøg fra nabolandet Isolde.

Hollis er i tvivl om hun har hvad der skal til for at være dronning. Og da den unge isolter, Silas, kommer ind i hendes liv, bliver hun ydermere i tvivl om det overhovedet er hvad hun ønsker.


Anmeldelse

Det er efterhånden en hel del år siden, at jeg læste ‘Selection’-serien af Kiera Cass, men jeg husker den stadig tydeligt. Derfor var jeg spændt på, hvilket eventyr, jeg nu skulle ud på. Mine forventninger var derfor i den højere ende, og jeg nød da bestemt også at læse bogen, men den tog mig desværre ikke med storm.

Om det er fordi, jeg er blevet for gammel til universet, eller om historien bare var mere flad end det er tilfældet med de andre, synes jeg er svært at blive klog på. Jeg havde bare en ret klar forventning om, hvordan bogen ville slutte, allerede da jeg var under halvvejs, og selvom der kom flere spændende afsløringer undervejs, så tog jeg mig selv i at vente på, at jeg var færdig med den.

Det viste sig dog, at jeg tog helt fejl! Hvor jeg troede, at bogen ville slutte sukkersød og lidt kedelig, så tog den en helt anden drejning, og det gav mig næsten sådan en helt ‘Game of Thrones’ følelsesoplevelse. Det er bestemt også det der gør, at jeg ikke lige glemmer bogen foreløbig og samtidig er blevet nysgerrig på at læse videre.

Hollis endte desværre først til sidst med at komme lidt ind under huden på mig. Jeg havde nok bare svært ved at identificere mig med hende, fordi jeg selv er det komplet modsatte på mange punkter, hvor hun godt kan blive lidt utaknemmelig og egoistisk. Det er udelukkende på grund af afslutningen, at jeg endte med at få sympati med hende og sidde og heppe på hende. Det bliver ikke en bog, jeg kommer til at læse igen, men jeg er stadig spændt på at følge hendes videre rejse.

Tak til Lydbogormen for at sponsere bogen (Bogen findes også som lydbog).


Fakta

Forfatter: Kiera Cass

Forlag: Tellerup

Udgivelsesdato: 18/05/2022

Antal sider: 343

Antal stjerner: 4/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *