Spring til indhold

“Forbrændt” af Jennifer L. Armentrout

Den charmerende festpige Andrea Walters, med det vilde røde hår, sprudler af liv. Men bag facaden skjuler hun en usikkerhed over sit udseende og manglende tro på, at hun kan træffe de rigtige beslutninger. Hendes familie tror i hvert fald ikke på det, især ikke efter hun har droppet lægestudiet. Andrea kæmper med angstanfald og selvmedicinerer med alkohol og sovepiller i en grad, så hun er ved at miste kontrollen.

Tanner Hammond ved, hvad han vil. Han er brandmand og på vej til politiskolen. Han vil være betjent og en bedre betjent end sin far. Og så vil han have Andrea. Men Tanner har ry for at være en player, og det gør det bestemt ikke lettere at overbevise hende.

De fleste tror, at Andrea og Tanner kun har kendt hinanden et par år, men Andrea har været hemmeligt forelsket i Tanner i årevis. De to er konstant på kant og småskændes uophørligt. Men da deres venner Syd og Kyler inviterer dem med på ferie i en luksushytte, får de tid og mulighed for at komme tættere på hinanden. Og da de pludselig får et par dage alene, bliver der plads til, at tingene kan ændre sig – og måske udvikle sig. Men der er et problem: Tanner er slet ikke glad for Andreas forbrug af alkohol og piller – og det truer med at ødelægge den spirende forelskelse.


Anmeldelse

Jeg blev ret hurtigt nysgerrig på at lære mere om Andrea, da det hurtigt stod klart, at der var mere ved hende, end det man lige kunne se. ’Forbrændt’ er en tungere bog end ’Dette er for evigt’ var, fordi det også handler om psyken og det mentale, og der ramte ’Forbrændt’ mig bare på en helt anden måde. Det tog mig ingen tid at læse bogen, fordi der hele tiden lå noget og ulmede, som gjorde mig nysgerrig på at læse videre.

Bølgerne går højt mellem Andrea og Tanner og måske gjorde det bogen mere interessant, at det ikke bare var ligetil, men de måtte give slip på en masse følelser fra fortiden, hvis de skulle finde ud af, om de overhovedet kunne få en fremtid sammen.

Jeg elskede den flirt, der var frem og tilbage mellem hovedpersonerne, og det var svært ikke selv at blive ramt af Tanners charme. Serien er kun på to bøger, og det var faktisk forfriskende, selvom jeg sagtens kunne have fortsat, hvis niveauet fortsatte som i ’Forbrændt’. Hvis du ikke var helt hooked på ’Dette er for evigt’, vil jeg stadig anbefale dig at læse ’Forbrændt’, da den rammer på en helt anden måde.

Tak til forlaget Palatium Books for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Jennifer L. Armentrout

Antal sider: 252

Udgivelsesdato: 31/10/2023

Forlag: Palatium Books

Stjerner: 5/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *