Spring til indhold

Fantasyfestivalen 2022

Nu er det efterhånden et stykke tid siden, at vi har været til fantasy festival – vi var nemlig ikke med sidste gang det blev afholdt og corona har også været skyld i, at det har været aflyst. Så vi havde glædet os en del til at komme afsted, se på bøger og mærke stemningen af en messe efter så lang tid. Også selvom at fantasy ikke på nuværende tidspunkt er blandt de bøger, vi læser flest af for tiden.

Fantasy festivallen skuffede på ingen måde. Meget var som det altid havde været, i forbindelse med hvilke stande og boder som man kunne gå rundt og kigge på. Der var dog også udvidet en hel del med nye forskellige fantasy elementer, som bare gjorde stemningen endnu mere speciel.

Det, vi virkelig godt kan lide ved fantasy festivalen, er helt sikkert, at den er så bred. Den favner meget bredt, fordi den tager så mange aspekter med. Det gav mulighed for, at man kunne opleve de mange forskellige talenter indenfor denne verden, om det var bøger, tegninger mm eller kostumer, så var det helt sikkert spændende at tage et kig på det hele. Der er virkelig mange ildsjæle som ligger mange timer i dette, og det skal de have stor ros for. Man kan på ingen måde blive skuffet over indlevelsen på messen.

Alt i alt var fantasy festivalen et stort hit med et stort fremmøde, gode tilbud og en rigtig fantasy vibe som var til stede både inde og ude. Der var noget for alle aldre, så vi så også både børn, unge og ældre, som havde stor fornøjelse af festivalen. Et par bøger blev det også til denne omgang.

Tak til Fantasyfestivalen for pressebilletter. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *