Spring til indhold

Fantasyfestival 2016

Så blev det andet år hvor fantasyfestivalen blev skudt i gang i Esbjerg. Vi tog afsted lørdag den 17. september, hvor vi tilbragte nogle hyggelige timer. Os to personligt deltog ikke sidste år, da der var to andre anmeldere afsted sidste år for at dække festivalen, så vi vidste faktisk ikke, hvad vi kunne forvente. Vi havde dog glædet os en del inden, til at skulle kigge på en masse bøger, som indeholder alle former for fantasy og blive inspireret til nogle nye bøger og samtidig udnytte en masse gode tilbud. 

En ting som vi syntes var super godt til dette års fantasyfestival, var at der var en masse til alle aldre. Der var virkelig tænkt over de oplevelser, som man kunne få på festivalen. Der var både mulighed for at få en sjov oplevelse og få inspiration til nye bøger. Der foregik nemlig ikke kun noget indenfor, men også udenfor, hvor man blandt andet havde mulighed for at lave sin egen tryllestav, holde en ugle og spise et karamelliseret æble. Der var virkelig noget til mange interesser og aldre. Dette var vi meget imponerende over, hvor gennemtænkt alting var. 

Der var også noget for bogelskere som os. Der blev holdt nogle små foredrag i Speakers Corner, så man kunne få en masse inspiration til nye bøger og få lyst til at købe en masse. Dette synes vi i hvert fald var et super fedt tiltag, da det også gav mulighed for at møde forfatteren, hvis sind man så tit får et indblik i. Der var faktisk rigtig mange forfattere, der deltog på festivalen, hvilket vi personligt nød, da man så samtidig kunne få sine bøger signeret. 

Vi var lidt skuffet over at der ikke var flere forlag, som havde valgt at støtte festivalen, når man ved at mange af de andre forlag også har fantasy bøger, som de udgiver, og som sagtens kunne tåle at have været præsenteret til festivalen. Men vi synes så det var dejligt at se dem, som havde valgt at få en stand til festivalen og som kom med nogle gode tilbud, så heller ikke vi kunne undgå at købe et nogle bøger med hjem. 

Reportage skrevet af Marie Lorentzen og Anne Mette Bach Jeppesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *