Spring til indhold

“Et forbandet kys” af Erin Sterling

Gwyn Jones er fuldt ud tilfreds med livet i den lille by Graves Glen. Hun driver familiens succesfulde forretning Something Wicked, og hun er begyndt som mentor for nogle af byens yngre hekse.

Med Halloween på vej har hun kun én sten i skoen: Llewellyn ”Wells” Penhallow. Wells er i Graves Glen for at skabe sig et nyt liv i byen efter at have ageret ”den perfekte søn” i Wales. Men da han åbner sin egen forretning, Penhallow’s, over for Something Wicked, finder han hurtigt ud af, at Gwyn ikke mener, at der er plads til dem begge.

Da deres professionelle rivalisering leder til et meget personligt – og forbandet godt – kys, er de begge overbeviste om, at der har været magi indblandet, og at de bør holde sig fra hinanden.

Men da en ny gruppe hekse kommer til Graves Glen, samtidig med at Gwyns magi svinder ind, bliver de nødt til at samarbejde for at finde ud af, hvad de nye hekse er ude på, og hvordan de udbedrer Gwyns magi, før det er for sent…


Anmeldelse 

Her har vi så endelig andet bind i Erlin Sterlings ”Graves Glen” serie. Jeg havde virkelig glædet mig til at læse denne bog, da første bind i serien havde været den perfekte bog at læse nu, hvor efteråret er begyndt, og lad mig bare sige, at det samme gælder for denne. 

Bogens handling centrerer om Gwyn og Llewellyn ”Wells”. Wells er den ældste bror i Penhallow søskendeflokken, som vi fik introduceret i ”Forheks din eks” i form af Rhys; den yngste bror. Forskelligt fra først bind i serien var, at der i denne bog er et større fokus på alle de tre brødre og især deres forhold til deres far, hvilket lagde meget op til endnu en bog i serien. 

Wells er virkelig en god fyr, selvom Gwyn i starten af historien havde en anden holdning. Jeg synes, at de to karakterer havde det sødeste forhold, hvor de både komplimenterede hinanden, men også udfordrede de forskelligheder, der var mellem dem. 

Bogens handling udspiller sig i det tidlige efterår og indtil Halloween, og derfor gør det den virkelig også til den perfekte efterårsbog. Den har en god mængde af magi og mystik, hvilket gør at den bliver spændende at læse. Men selvom der var denne mystik og magi med i handlingen, måtte der godt være sket en lille smule mere, da historien nogle gange sneglede sig lidt langsomt frem. Der var meget spændingen i starten og i slutningen, men der manglede en lille smule i midten. 

Jeg var virkelig fanget af både plot og stemning i ”Et forbandet kys” og derfor får den 4,5/6 stjerner fra mig. 


Fakta

Forfatter: Erin Sterling

Antal sider: 345

Udgivelsesdato: 7/9/2023

Forlag: Flamingo

Antal stjerner: 4.5/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *