Spring til indhold

“Et afgørende øjeblik” af Sarina Bowen

Corey Callahan har altid forestillet sig, at når hun skulle starte på Harkness College, ville det være som en af skolens dygtigste ishockey spillere. Men hun havde ikke set sig selv ankomme i en kørestol, uden en udsigt til at kunne rejse sig fra den igen. Tabet af den fremtid hun havde drømt om er ubærligt, men hun bider tænderne sammen og prøver at skabe sig et nyt liv. Adam Hartley har også måtte lægge skøjterne på hylden, men han og Corey finder hurtigt ud af, at de har andet til fælles end ishockey. Hartley har også en kæreste, hvilket selvfølgelig ikke er noget problem, for han og Corey er jo kun venner ikke? Det er i hvert fald det, de overbeviser sig selv om indtil en aften, hvor alt ændres.


Anmeldelse

Jeg har længe gået og kigget på Ivy Years serien på engelsk og overvejet om jeg skulle gå i gang med dem. Sarina Bowens bøger og hendes samarbejder er jo allerede kendte, men alligevel er der længe noget, som har holdt mig tilbage. For mig var det nok, at vores hovedperson sidder i kørestol, og dette har jeg ikke lige prøvet før, og var lidt tvivl om det ville være mig. Men så så jeg at den blev oversat til dansk, og jeg vidste, at jeg skulle give den et skud, især når jeg alligevel er blevet ved med at komme tilbage til den tidligere.

Men jeg er helt sikkert glad for, at jeg endelig tog den og fik den læst, da jeg synes den rummede en hel del gode ting. Jeg var ret vild med vores hovedperson, at hun sidder i kørestolen skulle jeg lige vænne mig til, men det gik stærkt, også fordi hendes egne tanker og udfordringer omkring bliver virkelig godt i talesat. Jeg synes, hun er ret sej og hendes udvikling er virkelig god.

Adam skiftede jeg virkelig meget med, om jeg kunne lide eller ej. Et langt stykke af bogen kunne jeg bestemt ikke lide ham. Jeg synes, han var ret led og ligeglad med andres følelser. Men alligevel får han min mening om sig vendt i sidste ende, hvor han tager lidt ansvar, og man får en vigtig information, som fortæller en del om hans valg.

Omgivelserne i bogen og de andre personer, som vi møder, var meget interessante og jeg glæder mig til at se, hvad serien ellers kommer til at give os. Det er helt sikkert en bog, jeg vil give min anbefaling, og jeg glæder mig til at læse videre i serien.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Sarina Bowen

Forlag: Flamingo

Udgivelsesdato: 02/03/2022

Antal sider: 311

Antal stjerner: 5/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *