Spring til indhold

“Dronningens dilemma” af Sarah MacLean

Hele sit liv har Grace flygtet fra fortiden. Efter at være blevet forrådt af sin første – og eneste – kærlighed, har hun skabt sig et nyt liv i Londons barske gader som den ukronede spiondronning af Covent Garden. Hverken Graces skarpe tunge eller proper næve har nogensinde mødt sit modstykke … indtil den dag, hvor hun igen står ansigt til ansigt med den mand, hun engang elskede.

Ewan, hertugen af Marwick, har målrettet og nådesløst forsøgt at opspore den kvinde, han aldrig har formået at glemme. Nu hvor han endelig har fundet hende, vil han gøre alt for at vinde hendes hjerte tilbage.

Men det sidste Grace ønsker er forsoning. Ude af stand til at glemme, søger hun kun hævn. Kend din fjende siger man, men jo bedre Grace lærer Ewan at kende, desto sværere bliver det at stå imod, når gamle følelser blusser op, stærkere end nogensinde.


Anmeldelse

Jeg har længe gerne ville have Grace’s historie, og nu blev det endelig hendes tur. Det, at hun har været enepige med 3 drenge i sin barndom, og at hun er så rockersej nu som voksen, var jeg spændt på at lære mere om. Hun er nemlig indehaver af Londons eneste kvindeklub, hvor kvinder kan komme og få opfyldt deres ønsker og tilfredsstille deres begær i hemmelighed. 

Ewan har også været svær at regne ud i de andre bøger, da jeg bare har fået indtrykket af, at han er grusom og gør alt for at skade brødrene. I ’Dronningens dilemma’ fik jeg lidt af historien fra hans side, og det han har oplevet, og derudover fik jeg svar på en masse spørgsmål jeg brændte inde med. Det var lidt pudsigt, men jeg gik fra at have et meget dårligt indtryk af ham til at holde virkelig meget af ham, da jeg først fik hans historie og vinkel.

Grace er aldrig kommet videre efter Ewan knuste hendes hjerte som barn, og det er hele omdrejningspunktet i bogen, hvor vi hele tiden vender lidt tilbage til den del. Grace åbner lidt mere op for Ewan undervejs men skubber ham også væk af flere omgange. Ewan er bare ikke så nem at slippe af med, og han vil kæmpe med næb og klør for at få hende tilbage. 

Det er en intens kærlighedshistorie og den perfekte afslutning på serien, som har berørt mig meget, fordi deres far ender med at ødelægge dem og deres barndom, men at de alligevel ender med at klare sig og holde sammen. Det bånd de har er helt unikt, og det de har været igennem, har gjort deres bånd ubrydeligt. Glæd dig til at læse afslutningen. 

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Sarah MacLean

Forlag: Flamingo

Udgivelsesdato: 12/05/2022

Antal sider: 475 sider

Antal stjerner: 5/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *