Spring til indhold

“Det begyndte med en hemmelighed” af Jill Mansell

Resume

Lainey har mistet alt. Derfor føles det ikke som nogen stor forbrydelse at fortælle en lille, hvid løgn for at få fingre i drømmejobbet som assistent for en pensioneret, men langt fra kedelig skuespiller og dennes lige så gakkede familie. Men da kærlighed begynder at blomstre, bliver det sværere og sværere ikke at lade sandheden komme for en dag.

Anmeldelse

’Det begyndte med en hemmelighed’ er den første bog jeg har læst af Jill Mansell så jeg var lidt spændt på hvad for en type forfatter hun er. Vi kom ret hurtigt ind i historien og fik præsenteret Lainey som karakter. Dog kunne jeg bedst lide hende i starten af bogen og så lidt længere inde i historien. Der kom lige et lille stykke, hvor jeg synes at hun blev for næsvis, men hun blev heldigvis bedre med hendes handlinger.

Mine absolut yndlingsaspekter af bogen, er når Laineys empatiske side kommer frem. Når hun møder skuespillerens stalker, læser hans fanbreve eller bliver bedt om tjenester af X. Det gør hende til en spændende karakter og det er disse stunder, hvor jeg virkelig føler at man kommer under huden på hende.

Den familie som Lainey kommer til at arbejde for et helt vildt gakkede og skør. Dog er det kun enkelte personer som får lov at fylde, og jeg vil ønske at hele familien havde været mere i rampelyset. Det virkede lidt som spild, at de alle bliver introduceret, for så at halvdelen bliver glemt i resten af historien. Dog er den gamle skuespiller helt fænomenal og der er hans stalker ligeledes. Der kommer lidt twist i fortællingen, som bestemt trækker den op og som jeg ikke havde forudset.

Min eneste hage ved bogen er at forholdet mellem Lainey og X minder for meget om forholdet mellem Becky og Brandon i ’Shopaholic’-serien. Jeg fik stærke associationer til specifikke scener derfra, hvilke gjorde at bogen føltes mere uoriginal. Men det kan jo også bare være mig som fik den følelse, og at det derfor ikke generer andre læsere.

’Det begyndte md en hemmelighed’ er en sød fortælling, som får 5 ud af 6 stjerner. Jeg tror langt de fleste vil holde af historien og nyde Lainey og Xs forhold, samt den gamle skuespiller. Den vækker ikke de store følelser i en, men er en dejlig eftermiddagsbog.

Tak til forlaget North Audio Publishing for anmeldereksemplaret. 

Fakta

Forfatter: Jill Mansell

Forlag: North Audio Publishing

Udgivelsesdato: 25 maj 2022

Antal sider: 432 sider

Antal stjerner: 5/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *