Spring til indhold

“Det begynder med os” af Colleen Hoover

Lily og hendes eksmand, Ryle, har endelig fået et civiliseret samarbejde omkring deres datter op at køre, da Lily pludselig støder ind i sin første kæreste, Atlas, igjen. Efter næsten to år adskilt er timingen nu endelig på deres side, og Lily siger med det samme ja, da Atlas inviterer hende ud.

Men hendes begejstring bliver hurtigt til bekymring. For selv om de ikke er gift mere, er Ryle stadig en stor del af hendes liv. Og Atlas Corrigan er nok den sidste mand, som Ryle ønsker at se i sin ekskones og datters liv.


Anmeldelse

’Det ender med os’ var en bog, der gjorde stort indtryk på mig, da jeg læste den første gang, men det er alligevel en del år siden, jeg læste bogen sidst. Derfor skulle jeg lige hurtigt genopfriske bogen, inden jeg tog hul på ’Det begynder med os’, da den starter præcis samme sted, som ’Det ender med os’ sluttede. 

Jeg var spændt på at læse videre på historien om Ryle, Lily og Atlas, som både var tragisk og en rutsjebane af følelser. Der var flere gange, hvor jeg frygtede for næste side i bogen, hvor det hele lige blev lidt for spændende og nervepirrende, fordi der er så mange følelser involveret i historien, sammen med den viden, man har fra den første bog.

Det var skønt at få en afslutning på specielt Lilys historie og blive klogere på hendes videre liv, efter alt det man oplevede, hun gik igennem i ’Det ender med os’. Jeg var ret glad for at opleve, hvordan omgangskredsen omkring Lily og Ryle, tacklede alt det, der var sket, for det håbede jeg også ville være tilfældet, men vold er altid svært for alle parter, og her blev det håndteret på bedste vis situationen taget i betragtning.


Fakta

Forfatter: Colleen Hoover

Antal sider: 295

Udgivelsesdato: 20/12/2023

Forlag: Lindhardt & Ringhof

Stjerner: 5/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *