Spring til indhold

“Den spanske kærlighedsaffære” af Elena Armas

Catalina Martíns søster skal giftes. Catalina skal rejse fra New York og hjem til Spanien for at deltage i søsterens bryllup.

Der er bare lige det problem, at Catalina har løjet for sin insisterende og påtrængende spanske familie, og sagt at hun har en kæreste i New York, som nu også er inviteret til søsterens bryllup.

Men der er ingen kæreste, og hvad gør man så?

Hjælpen kommer fra uventede kanter, da den høje, flotte, men også uudholdelige kollega Aaron Blackford træder til og tilbyder sig som date.

Det vil vise sig, at Aaron i disse nye omgivelser, måske slet ikke er så slem endda, og hvad gør man så når temperaturen langsomt stiger under de varmere himmelstrøg? 


Anmeldelse

Jeg havde hørt en del om ’Den spanske kærlighedsaffære’, og jeg forstår godt hypen. Desværre blev jeg ikke selv lige så fanget, selvom bogen har lidt af det hele. Vi kommer nemlig med Catalina ud at rejse, når hun tager til Spanien og besøger sin familie, som er en familie med masser af varme og kærlighed. Der er virkelig også mange spændinger til stede mellem Catalina og Aaron, hvor bølgerne indimellem går højt, og man kan tydeligt mærke at hun er i sine følelsers vold, hvilket jeg også synes passer godt til hendes ophav.

Hun kæmper også ihærdigt imod Aarons charme, grundet nogle sammenstød, og langt hen af vejen kunne jeg også godt følge hende, men hun har store tillidsproblemer, og det kunne man tydeligt mærke, at der var noget i hendes fortid, der gjorde det svært for hende at åbne sit hjerte. 

Aaron følte jeg ikke, at jeg fik den største indblik i før senere, hvor man også fik lidt af hans historie, så man kunne forstå hans tidligere handlinger. I starten føles han utrolig mystisk og hemmelighedsfuld, men hen af vejen åbner han også op, så man lærer ham bedre at kende. En ting jeg virkelig beundrer ved ham, var hans tålmodighed og ildhu til ikke at give op.

Jeg synes på alle måder, at det er en hyggelig bog at læse, og selvom jeg ikke var lige så fanget, som jeg havde håbet på, tog det mig alligevel ikke lang tid at læse bogen, fordi forfatteren skriver i et let sprog, der gjorde det nemt at komme ind i historien. Det bliver spændende at læse mere fra Elena Armas. 

Tak til forlaget Politiken for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Elena Armas

Forlag: Politiken

Udgivelsesdato: 11 /07/ 2022

Antal sider: 463 sider

Antal stjerner: 5/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *