Spring til indhold

“Den lille bugt i Kroatien” af Julie Caplin

Sæt kursen mod det smukke Kroatien, hvor hed romantik snart vil gøre en forfriskende dukkert i det krystalklare vand bydende nødvendig. En tjans som tjener for rige overklasseløg er ikke højest på Maddie Wilcox liste over drømmejobs, men når jobbet er på en luksusyacht i Adriaterhavet, siger hun ikke nej. Og bedstevenindens bror, Nick, er trods alt også med, så hvor galt kan det gå?

Bølgerne går dog højt, da hun og Nick møder hinanden, og Maddie undrer sig over, hvordan en så selvoptaget idiot som Nick kan være i familie med søde og venlige Nina. Men i den lille bugt i Kroatien finder Maddie og Nick langsomt ud af, at de måske har mere til fælles end først antaget …


Anmeldelse

Når man bor i et land som Danmark, kan man let komme til at drømme sig væk til et solrigt landskab med klart vand og smukke strande. Når du læser ”Den lille bugt i Kroatien”, bliver denne drøm skrevet på papir. Med de smukkeste beskrivelser af natur kan man virkelig leve sig ind i forestillingen om at være på den perfekte ferie.

I bogen møder vi Maddie. Hun kommer fra en underklasse-familie, men får et indblik i de riges verden, da hun får arbejde som kok på en stor luksus yacht. Gennem handlingen ser vi både, hvordan Maddie må tage sig af besværlige gæster, overleve en nærdødsoplevelse og holde et forhold til en gæst skjult. Jeg synes, at bogen havde mange gode karakterer, som hver især tilføjede ting til handlingen. Selvom jeg ikke har læst andre af Julie Caplins bøger, blev det ret hurtigt klart for mig, at nogle af karaktererne går igen fra andre bøger i ”Romantic Escapes”- serien.

Vi bliver også introduceret til Nick. Man følger med, mens han prøver at finde sig til rette i hans nye model-kærestes rigmandsverden, hvor der både indgår yachter og berømtheder. Men for Nick, der kommer fra en gård, som ligger midt i ingenting, kommer ferien på båden til at føles meget langt væk fra hans brødre og livet i det regnfyldte England.

Jeg synes, der var god handling i bogen, dog var den en gang imellem lidt langtrukken. Men både karaktererne og de forskellige steder i Kroatien man bliver introduceret for gjorde, at jeg måtte læse videre.

Bogen gav mig helt lyst til at hoppe på det første fly til Kroatien og holde ferie. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg læser en af Jule Caplins bøger.

Tak til Forlaget Turbulenz for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Julie Caplin

Forlag: Turbulenz

Udgivelsesdato: 6/3/2024

Antal sider: 445

Stjerner: 4,5/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *