Spring til indhold

“Den forsvundne søster” af Lucinda Riley

Efter Georg Hoffman afslører eksistensen af en hidtil forsvunden søster, går det op for Maia og Ally, at de kun har to ledetråde til at finde hende: en adresse på en vingård i New Zealand og en tegning af en helt usædvanlig, stjerneformet smaragdring. CeCe, der bor i Australien og derfor befinder sig tættest på vingården, bliver sendt af sted for at undersøge sagen. Det bliver begyndelsen på et kapløb med tiden om at finde frem til og identificere den forsvundne søster, så alle søstrene kan samles på Titanen og kaste en krans på det sted i Middelhavet, hvor Ally sidst så Pa Salts båd. Søstrenes søgen bringer dem kloden rundt, idet de én efter én forsøger at finde frem til den forsvundne søster i både New Zealand, Canada, England, Frankrig og Irland. Hver eneste gang forsvinder hun dog som dug for solen. Det lader mest af alt til, hun ikke ønsker at blive fundet.


Anmeldelse

‘Den forsvundne søster’ er bygget lidt op som katten efter musen. Hver gang en af de seks søstre er ved at være tæt på den syvende søster, så flygter hun. Det er dog også et større mysterium at finde ud af, hvem den syvende søster egentlig er. Det bliver næsten også en helt desperat jagt at komme tæt på hende, og det er først da Tiggy bliver involveret, at der bliver taget mere hensyn.

Det er nemlig tydeligt, at de andre piger er villig til meget, for at finde frem til søsteren og komme tæt på hende. De har selvfølgelig også en deadline, fordi de gerne vil have hende med til at kaste en krans på der, hvor Pa sidst blev set i live på Middelhavet. Problemet er bare, at søstrenes store søgning efter hende, gør hende bange for, hvem der er efter hende, og hun tror, det har noget at gøre med hendes fortid, som hun er flygtet fra.

Der er stadig mange ting, jeg sidder tilbage og mangler svar på, efter at have læst ‘Den forsvundne søster’, så jeg er glad for, at vi får Pa’s historie, også selvom Lucinda Riley desværre ikke lever længere til at kunne gøre den færdig. I stedet bliver det hendes ældste søn, der gør den færdig, som i forvejen har været med i processen med de andre bøger. Jeg håber, at den fortsætter i samme stil som de forrige, men uanset hvad, glæder jeg mig til at få den historie også.

Tak til forlaget Cicero for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Lucinda Riley

Forlag: Cicero

Udgivelsesdato: 27/05/2021

Antal sider: 755

Antal stjerner: 5/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *