Spring til indhold

“Bogelskere” af Emily Henry

En sommer. To rivaler. Et plot-twist ingen af dem havde regnet med… 

Hele Nora Stephens’ liv handler om bøger. Som litterær agent i New York vil hun gøre alt for sine forfattere, men også for sin elskede lillesøster Libby. Så da Libby beder hende tage med på en ferie til den lille, idylliske by Sunshine Falls i North Carolina, tager hun, noget modvilligt, med.  Planen er, at de to søstre skal tilbringe noget kvalitetstid sammen, men Libby håber samtidig, at Nora endelig vil leve livet lidt. Men i stedet for romantiske picnics i det fri med en pæn landsbylæge eller drinks med en sexet lokal bartender støder Nora på sin rival fra New York: den gnavne redaktør Charlie Lastra. De to bliver ved med løbe ind i hinanden, og deres fælles passion er ikke til at komme udenom. 


Anmeldelse

Selvom sommerferien er begyndt i Danmark, er det ikke altid, det danske sommer vejr er det bedste. Men hvis der er noget, som kan bringe sommerstemning med sig, selvom det er regnvejr, er det ”Bogelskere” af Emily Henry. 

Jeg var lidt spændt på at starte på bogen, da jeg tidligere har læst nogle af Henrys bøger, som jeg synes var gode, og håbede derfor at denne kunne leve op til mine forventninger, hvilket den gjorde. 

I bogen møder vi Nora Stephens, som er litterær agent i New York City. Udover at bruge ekstremt meget tid på sit arbejde, elsker hun at være sammen med hendes lillesøster Libby. Meget af bogen omhandler søstrenes forhold efter deres mor død, og den udvikling deres søskende forhold gennemgår gennem deres sorg. Da jeg gik ind i bogen, forventede jeg, at den mest ville være en sød sommerromance, men dette fokus på søskendeforhold og heling efter en forældres død gjorde, at historien fik noget dybde, hvilket jeg fandt virkelig velskrevet og godt. 

Meget af bogen finder sted i den lille by Sunshine Falls i North Carolina. De beskrivelser, der er af byen og de folk, som bor i den, gør at man selv virkelig kan leve sig ind i historien, og giver virkelig en følelse af den perfekte lille sommerby, hvor man ville ønske, at man selv kunne holde ferie. 

Jeg giver ”Bogelskere” seks ud af seks stjerner, da jeg synes Emily Henry formår at skrive en bog, som både er sød, hjertevarm og den perfekte summer read, men som også fokuserer på personlig udvikling og personers forhold til hinanden.

Tak til Gads Forlag for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Emily Henry

Forlag: Gads

Udgivelsesdato: 30/05/2023

Antal sider: 432 sider

Antal stjerner: 6/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *