Spring til indhold

“Besat af dig” af Melanie Harlow

Enzo og Bianca har kendt til hinanden siden de var små, men aldrig kunnet lide hinanden. Nu har de pludselig akut brug for hinanden. Enzo mangler en hustru og Bianca, drømmer om at få et barn. De aftaler derfor at blive gift. Men kun for et år. Efter brylluppet går det dog helt galt. Deres falske kærlighed skulle aldrig blive til ægte følelser…


Anmeldelse

’Besat af dig’ var lige en bog efter mit hoved, fordi den virkede som et frisk pust. Den er bygget op omkring en aftale, hvor begge parter har brug for noget fra den anden, så de vælger at hjælpe hinanden for at få deres mål og drømme opfulgt. Det kræver dog, at de bliver gift, uden nogen kender til, at det er et ”falsk” bryllup, fordi Enzo er nødt til at blive gift, før han får lov til at overtage sin fars forretning.

Bianca ønsker sig brændende at blive mor, men har fået af vide, at hun kan have svært ved at få børn, fordi hun har PCOS og samtidig er fyldt 33, hvor frugtbarheden er dalende. Derfor indgår de en aftale om at blive gift, mod at han vil hjælpe hende med at få et barn igennem fertilitetsbehandling, hvor han skal aflevere sit sæd, da hun ikke ønsker at udviske grænserne ved at have sex med ham.

Enzo kommer fra en italiensk familie, og Biancas familie har længe været efter hende, med at hun skulle finde en partner, så da skuespillet begynder overfor deres familier, går der ikke længe, før det bliver svært at holde følelserne ude af deres aftale. Deres familier er nemlig henrykte og ønsker at fejre deres kærlighed, som de tror er ægte, med en stor fest, hvor de egentlig foretrækker at gøre det diskret.

Da de samtidig flytter sammen, bliver det sværere og sværere at kæmpe imod forelskelsen. Samtidig har de begge noget bagage, der gør det svært at være i et forhold og tro på, at et forhold kan være sundt og skabe noget godt. Jeg kunne på nogle punkter virkelig relatere til deres kamp, og jeg elskede at følge deres rejse fra start til slut.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Melanie Harlow

Antal sider: 319

Udgivelsesdato: 09/02/2023

Forlag: Flamingo

Stjerner: 6/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *