Spring til indhold

“Beautiful Player” af Christina Lauren

En hot nørd. En notorisk player. En sprængfarlig tiltrækning, der får gnisterne til at flyve. Hanna Bergstrom har ikke noget liv. Det siger hendes bror i hvert fald. Selv mener hun bare, at hun har travlt med sit speciale. Alligevel kan hun ikke lade ham få ret, så hun beslutter sig for at gå mere i byen, møde nye mennesker og date.

Will Sumner er Wall Street-haj, han er Hannas brors bedste ven, og Hanna havde et kæmpe crush på ham, da hun var yngre. Han er også en skruppelløs playboy, og Hanna tænker, at han vil være den perfekte hjælp i hendes forvandling fra travl nørd til nattens dronning.

Will er skeptisk, hans arbejde kræver godt nok risikovillighed, men bør han tage chancen med Hanna efter fyraften? Måske ikke, men Will opdager hurtigt, at Hanna er uimodståelig.

Det viser sig, at Will faktisk har meget at lære. Og at han nu skal overbevise Hanna om, at han er den eneste mand, hun har brug for.


Anmeldelse

Det er længe siden, jeg startede på denne serie, men nu er den sidste i serien endelig blevet oversat til dansk, og jeg måtte bare kaste mig over den med det samme. Jeg fandt dog ud af, at man fint kan læse den uafhængig af hinanden, da jeg ikke kunne huske så meget fra de første bøger, selvom noget dukkede op undervejs, som jeg læste i ’Beautiful Player’.

Det er lidt nervepirrende at følge Hanna og Wills historie, da det går fra, at de er venner og Will skal hjælpe hende, til at deres venskab udvikler sig. Hanna er nemlig en pige, der siger hvad hun tænker, og det giver en masse sjove situationer undervejs. Samtidig lurer der en masse usikkerhed mellem dem, og den var tydelig at mærke. Det er også en kæmpe skridt at åbne sig op for hinanden og fortælle ens dybeste tanker og følelser.

Will er vant til at have faste aftaler med forskellige kvinder, hvor de tilfredsstiller hinandens behov, da han ikke ønsker at have noget fast eller binde sig. Han er med andre ord en rigtig playboy, men han er dog altid ærlig omkring, hvad han kan give og tilbyde. Samtidig er han Hannas storebrors bedste ven, og det gør også tingene ekstra interessante.

Jeg elsker også at følge Hanna, som er lidt socialt handicappet, fordi hun har så travlt med sit speciale på et laboratorium, at hun ikke rigtig har et liv ved siden af. I hvert fald ifølge hendes bror og familie. Så det er på den måde, at hun bliver sat sammen med Will, der skal hjælpe hende med at gå i byen og møde nye mennesker. Det var virkelig en historie, jeg nød at tilbringe tid i, og jeg syntes samtidig den var meget lærerig og kan klart anbefales.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Christina Lauren

Forlag: Flamingo

Udgivelsesdato: 12/12/2022

Antal sider: 416 sider

Antal stjerner: 6/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *