Spring til indhold

“Vild med dig” af Melanie Harlow

Det er ikke hver dag i den lille, hyggelige by Bellamy Creek, Griffin ser en smuk kvinde i hvid balkjole vælte ud af en ødelagt bil. Med sine høje hæle og tiara er Blair malplaceret, men hun er også sjov og helt igennem uimodståelig. Da hendes bil viser sig at være brudt helt sammen, tilbyder Griffin hende ly for natten.

Blair er ved at starte sit nye liv langt væk fra sine kontrollerende overklasseforældre, men mødet med mekanikeren Griffin ændrer alt. Han er desperat efter at få sit værksted på fode igen, og Blair ser muligheden for en aftale: Hun hjælper ham med at relancere forretningen, og Griffin fikser hendes bil og ansætter hende, indtil den er klar.

Det burde være en win-win … men det er sværere at holde sig til planen og fra hinanden end som så. Også selvom Griffin ved, at det aldrig vil gå, for Blair ønsker sig et eventyr med en lykkelig slutning, og han er i hvert fald ikke prinsen på den hvide hest.


Anmeldelse

Kærlighed kan være svært og man skal være modig og tør tage chancen, når man åbner sig og lader en anden person se ens sårbare sider. Det er ’Vild med dig’ et godt eksempel på, hvor de to hovedpersoner Griffin og Blair kæmper for at samle mod til at springe ud i kærligheden samtidig med at de oplever en vis pres fra deres nære relationer. 

Det er også to forskellige samfundsklasser, der mødes. Blair er stukket af fra sine overklasseforældre og Griffin er ejer af et bilværksted, der kæmper for at overleve. De er derfor også under ekstra pres, da Blair ønsker at være selvstændig og uafhængig og Griffins mor største ønske er, at Griffin bliver gift og stifter familie. Når man så lige tilføjer en lille by til pakken, så det den perfekte opskrift på en hyggelig og klassisk kærlighedshistorie. 

Jeg er kæmpefan af kærlighedsbøger, og jeg synes det er fedt, at det stadig er muligt at komme med noget nyt indenfor den genre, som kan overraske og sætte tankerne i gang. Forfatteren er også god til at fange læseren med det samme med den indledning ’Vild med dig’ har. 

Den største udfordring for hovedpersonerne i denne bog, er at tør springe ud i det, stole på sig selv og have tillid til andre. Griffin er den typiske flotte fyr, som har lidt ar på sjælen, som han har holdt for sig selv og som gør det svært at lukke nye ind, mens Blair skal lære at stå på egne ben for første gang, og det er en interessant rejse at følge. Næste bog handler om to karakterer, som vi bliver præsenteret for i ’Vild med dig’, som jeg glæder mig til at dykke ned i.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret. 


Fakta

Forfatter: Melanie Harlow

Forlag: Flamingo

Udgivelsesdato: 16/06/2022

Antal sider: 292 sider

Antal stjerner: 5/6 stjerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *