VELKOMMEN TIL VORESBOGREOL.DK


Voresbogreol.dk er tidligere kendt som Deungesord.dk. Vi valgte i 2022 at tage navneforandring, da vi siden gruppens oprettelse i 2013, er blevet ældre og ikke længere følte at vi kunne stå inde for vores tidligere navn og værdier; nemlig at vi er unge som formidler til andre unge. Derfor har vi fået lavet en ny hjemmeside, og vi er i gang med at overføre de mere end 1300 anmeldelser vi har skrevet i løbet af årene.


Vi har dog valgt at holde fast i konceptet, og er stadig en gruppe af forskellige personer fra hele Danmark som anmelder bøger, kulturelle events og til tider film og andre medier. På nuværende tidspunkt er vi 5 frivillige i alderen 17-30, som anmelder fra en række forskellige forlag. Er du et forlag eller en privatperson, som gerne vil have en bog anmeldt, er I velkomne til at sende os en mail på admin@voresbogreol.dk med jeres forespørgsel.


Vi er alle drevet af en fælles passion for at formidle litteratur, musik og andre begivenheder, og dette var grunden til at gruppen blev skabt og ligeledes grunden til at vi stadig anmelder - 9 år senere. Nedenfor kan I læse mere om de nuværende anmeldere vi har. Til tider søger vi nye anmelderer og er DU interesseret, er du velkommen til at sende en mail på admin@voresvogreol.dk med en anmeldelse du selv har skrevet.