"Cirkus Arena" i Århus 2022


Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Om forestillingen

Cirkus Arena fejrer 65 års jubilæum i 2022 med Bubber og Julie Berthelsen i spidsen. Med sig har de smukke heste, duftende savsmuld og prisbelønnede verdensartister – dét er rigtig cirkus!
Jubilæumsprogrammet er sammensat med imponerende numre i verdensklasse!


Anmeldelse

Det er flere år siden, jeg sidst har været i et rigtig cirkus, og det bragte utrolig mange minder fra barndommen frem, da vi nærmere os cirkuspladsen. Duften af popcorn og savsmuld, som er nogle af de dufte, jeg forbinder med cirkus, strømmede imod os. Jeg var spændt, da det var første gang, at mine to bonusbørn på 4 og 6 skulle opleve et ægte cirkus, ligesom jeg selv er vokset op med.

Cirkus har nemlig i nogle år lidt af et dårligt ry, fordi der er meget blandende meninger om at have dyr med på den måde, men hvis man ser på dyrenes trivsel førhen i tiden og så til nu, er der jo en kæmpe forskel. Det er tydeligt at mærke, at deres dyr betyder meget for dem, og de er blevet en del af familien.

Selve forestillingen mindede på nogen måder om noget, jeg har set før. Det skal dog også siges, at jeg minimum har været i cirkus 10 gange. Der var dog alligevel tilføjet noget nyt, og jeg syntes egentlig generelt, at der var noget for både børn og voksne. Min kæreste blev imponeret over nogle andre numre, end dem der ramte mig, og på den måde favner Cirkus Arena bredt.


For mit vedkommende blev jeg særligt optaget af Atai Truppe, som imponerede mig med deres nummer, da de viste, hvad deres kroppe var i stand til, og på en måde var det et moderne slangekunster nummer. Derudover sang Julie, mens en af artisterne fra gruppen lavede en dans, der passede til sangen, som i hvert fald bragte gåsehud på mine arme.


Min kæreste blev mest imponeret af Flying Wulber, og det skal også siges, at deres nummer var vildt flot og gav en wow følelse. Jeg har bare set noget lignende før, og derfor fik jeg ikke den største wow oplevelse. Børnene var både vilde med hundenummeret og klovnen, som de syntes var et hit! Alt i alt havde vi en magisk cirkus aften, hvor vi alle var underholdt. Børnene syntes dog første halvdel var lidt kedelig sammenlignet med numrene efter pausen, men det skyldes nok også, at der først var en masse humoristisk for dem i anden halvdel.


Tak til Cirkus Arena for pressebilletter.


Hvor: Tangkrogen i Aarhus
Spilleperiode: Se tiderne på Cirkus Arenas turnéplanher
Pris: Mellem 190,- kr. til 380,- kr. + gebyr og tillæg, alt efter hvor man sidder henne
Spilletid: Ca. 2,5 timer (inkl. pause)
Konferencier: Bubber og Julie.

Antal stjerner: 5/6 stjerner