"På udebane" af Jasmine Guillory


Skrevet af Marie Bach Salmonsen


Resume

Da freelancejournalisten Nikole Paterson tager med til en Dodgerskamp for sin skuespillerkærestes skyld, er det sidste, hun forventer, et storskærmsfrieri. Desværre bliver det et nej.


Carlos Ibarra kommer Nik til undsætning og skynder sig at hjælpe hende væk fra et nærgående kamerahold. Nik ved, at det usandsynligt, at en smuk læge som Carlos leder efter et fast forhold. Derfor har hun ingen kvababbelser med at kaste sig ud i et useriøst trøsteforhold. Men da deres trøsteforhold begynder at blive mere alvorligt, er der en af dem, der er nødt til at være kvik nok til at træde på bremsen …


Anmeldelse

Da jeg første gang læste bagsideteksten på bogen, fik jeg meget høje forventninger. Jeg blev dog en lille smule skuffet, efter jeg havde læst bogen.


Da jeg startede med at læse bogen, havde jeg lidt svært ved at komme ind i den. Den fangede mig ikke lige med det samme, og jeg var faktisk lidt i tvivl om jeg ville læse den færdig. Men da jeg kom lidt længere ind i bogen, fangede den mig mere.

Da jeg læste bagsideteksten på bogen, havde jeg regnet med, at den ville handle meget om det med at være i en shitstorm på de sociale medier, hvilket den dog ikke gjorde. Det blev nævnt nogle få gange, at hovedpersonen havde fået nogle trælse beskeder, men ud over det synes jeg ikke, at det var en stor del af plottet. Det skuffede mig lidt.


Noget af det jeg elskede ved bogen var nogle af de karakterer, som er med. Især Nik’s bedste venner Dana og Courtney. Jeg kunne godt lide at læse om Dana og Courtney, fordi jeg synes, de var underholdende. Især elskede jeg, da alt med Courtneys cupcake butik blev beskrevet og alle de forskellige kager, som hun laver i butikken. Jeg kunne også godt lide Niks træner Natalie. Jeg synes, at det var fedt, at hun var beskrevet som værende den “stereotype cheerleader type”, men at hun i virkeligheden var en ret hård negl.


Noget andet jeg synes var fedt ved denne bog, var den måde maden spillede en rolle. Der står at Carlos elsker at lave mad, og jeg blev i hvert fald helt sulten af at sidde og læse om alt det mad, han laver alene og sammen med andre. Man skal ikke læse denne bog på tom mave!


Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret. 

Forfatter: Jasmine Guillory

Forlag: Palatium Books

Udgivelsesdato: 14 juni 2022

Antal sider: 330

Antal stjerner: 3.5/6 stjerner